GTA San Andreas fare ile ekran hareket etmiyor

Tyrex00

Decapat
Daha fazla  
Fareyi hareket ettirince hareket etmiyor ve bir yerden baktım CPU 0 ile çalıştırdım oyunu Görev Yöneticisi'nden. Bu sefer de mouse hareket ediyor ama bilgisayarı kapatıp açtığım zaman dünyam gidiyor. Dünyam gidiyor dediğim yani görevleri yapıyorum yaptığım görevler başa sarıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Esc bas mouse hareket ettir sonra tekrar oyuna dön mouse çalışana kadar tekrarlamalısın.

Fareyi hareket ettirince hareket etmiyor ve bir yerden baktım CPU 0 ile çalıştırdım oyunu Görev Yöneticisi'nden. Bu sefer de mouse hareket ediyor ama bilgisayarı kapatıp açtığım zaman dünyam gidiyor. Dünyam gidiyor dediğim yani görevleri yapıyorum yaptığım görevler başa sarıyor.
Sana daha iyi bir çözüm önereyim, Önce Widescreen Fix yap ve GTA SA SilentPatch yap. Bu oyundaki birçok hatayı/bug'ı gideren bir patch.

Ultimate-ASI-Loader indirip onun içindeki dinput8.dll adlı dosyayı oyunun yüklü olduğu yere at.

Sana daha iyi bir çözüm önereyim, önce widescreen fix yap ve silentpatch yap. Bu oyundaki birçok hatayı/bug'ı gideren bir patch.

Ultimate-ası-loader indirip onun içindeki dinput8.dll adlı dosyayı oyunun yüklü olduğu yere at.

@ildewild geldi kanka program önerisi.

Öncelikle orjinak yüklemeni öneririm herkes gibi ama eğer istemiyorsan başka siteden indirip yükle

Malasef olmuyor, korsan oyunda bu genel sorun, Gta San simgesine sağ tıkla, Uyumluluktan 98 olanı seçmen gerekiyor du sanırım onu dene, çalışacaktır.

Yoo niye olmasın yıllardır GTA SA yüklerim bilgisayara her yükleyişimde oyunun başında karşılaşırım bu sorunla söylediğim çözüm de her seferinde işe yarar. İlla program vs gerek yok.

Sana daha iyi bir çözüm önereyim, Önce Widescreen Fix yap ve GTA SA SilentPatch yap. Bu oyundaki birçok hatayı/bug'ı gideren bir patch.

Ultimate-ASI-Loader indirip onun içindeki dinput8.dll adlı dosyayı oyunun yüklü olduğu yere at.

Mouse çalışsın diye bu kadar zahmete gerek olmadığını düşünüyorum.

Yoo niye olmasın yıllardır GTA SA yüklerim bilgisayara her yükleyişimde oyunun başında karşılaşırım bu sorunla söylediğim çözüm de her seferinde işe yarar. İlla program vs gerek yok.

Mouse çalışsın diye bu kadar zahmete gerek olmadığını düşünüyorum.

Başka siteden tekrar idnirirse düzelir yok, şunu yükle, yok RAM bozuk bunlara gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı