ALİ KAYRA ÇINAR Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar her şeyi yaptım ama çalışmadı.
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 684 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #2 ALİ KAYRA ÇINAR dedi: Arkadaşlar her şeyi yaptım ama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi? Artı 0 Eksi
ALİ KAYRA ÇINAR dedi: Arkadaşlar her şeyi yaptım ama çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal mi?
KS KS ALİ KAYRA ÇINAR Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Hayır. Bu arada hızlı cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler. Ankidaster dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... hayır değil bide hızlı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler Son düzenleme: 9 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Hayır. Bu arada hızlı cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler. Ankidaster dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... hayır değil bide hızlı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 684 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 ALİ KAYRA ÇINAR dedi: Hayır. Bu arada hızlı cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler. Hayır değil bir de hızlı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Forumda korsan oyuna destek yok. Artı 0 Eksi
ALİ KAYRA ÇINAR dedi: Hayır. Bu arada hızlı cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler. Hayır değil bir de hızlı cevaplarsanız sevinirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Forumda korsan oyuna destek yok.
KS KS ALİ KAYRA ÇINAR Centipat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #5 teşekkürler birde bir soru sormak istiyorum Benim sistemim baya eski sizce windows 8.1 kurulur mu sistem şöyle:ekran kartım geforce 9800 gt işlemci amd athlon 64 x2 dual core processor 5600 bide 2 gb ram var Artı 0 Eksi
teşekkürler birde bir soru sormak istiyorum Benim sistemim baya eski sizce windows 8.1 kurulur mu sistem şöyle:ekran kartım geforce 9800 gt işlemci amd athlon 64 x2 dual core processor 5600 bide 2 gb ram var