GTA San Andreas İçin Port Açmam Gerekli Mi?

Port açmam gerekir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    3
  • Anket kapandı .

ömer yavuz

Hectopat
Daha fazla  
Selam technopat üyeleri benim bi sorum var şimdi ben ile arkadaşım gta san andreas beraber oynayacagız ama benim aklıma söyle bir şey geldi. Bende hamachi var arkadaşımda da ama server kurarken yalnızca hamachi yeter mi yoksa illa port açmam mı lazım? Yani hamachi yeter mi yoksa port da mı açmalıyım bu arada modem bende değil ve mta server açacaz hadi kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce MTA'yı hamachi ile oynayamıyorsunuz diye biliyorum. Ek olarak evet port açmanız gerek. Ama server açmak için sürüsüyle şey var başka. Ayrıca oyuna mod atmanız lazım. Bence kendiniz kurmaktansa kurulu serverlara girin. Çok zahmetli ve bazen bug olabiliyor META dosyası yazmayı bilmiyorsanız zarara uğrarsınız. Port açmanızı da tavsiye etmem açıkçası.

Yani yanlızca 2 kişinin oynayacaģı bi server işte hamachime bağlanacak arkadaş o yolla olmaz mı ? Minecraft gibi

Bir de standart deathmac var zaten.... bir de youtubeda gördüm ben yanlızca hamachi ile yapanı ama bakacaz not modem bende değil ve sifre değiştirilmiş yanlızca parola istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani yanlızca 2 kişinin oynayacaģı bi server işte hamachime bağlanacak arkadaş o yolla olmaz mı ? Minecraft gibi

Bir de standart deathmac var zaten.... bir de youtubeda gördüm ben yanlızca hamachi ile yapanı ama bakacaz not modem bende değil ve sifre değiştirilmiş yanlızca parola istiyor.
MTA San Andreas'ı 3 senedir oynuyorum. Birçok Server açtık, oynadık, yönettik. MTA'nın açılımı Multi Theft Auto. Yani oyun zaten multiplayer. Hamachi'ye hiç gerek yok. Server'a kaç kişi girdiği hiç önemli değil. Portları önceki yorumda yazdığım gibi kesinlikle açman lazım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı