A ardabuddy Zeptopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #1 RAM 6 Ekran kartı AMD series 6500 İşlemci intel i7 3. Nesil Başlıkta belirttiğim gibi NPC sesleri yok NPC'den kastığım görev sırasındaki ara sahnelerde karşı tarafın sesi gelmiyor. Kendi karakterimizin sesi var nedeni nedir bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
Başlıkta belirttiğim gibi NPC sesleri yok NPC'den kastığım görev sırasındaki ara sahnelerde karşı tarafın sesi gelmiyor. Kendi karakterimizin sesi var nedeni nedir bilen var mı?
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2022 #11 ardabuddy dedi: aga pc yi 7-8 yıl önce almıştım tm aga saol yaptım ses var Genişletmek için tıkla... Rica ederim. ardabuddy dedi: aga ben kaldırıldı diye biliyorum ve ekmek almaya para yetmiyo bide oyuna para veremeyiz maalesef ses dosyalarının oyunla aynı boyutta olması garip Aga Audio kısmında 3 klasör var hangisine atacağım Eki Görüntüle 1280955 Genişletmek için tıkla... Sfx kısmına atacaksınız. Artı 0 Eksi
ardabuddy dedi: aga pc yi 7-8 yıl önce almıştım tm aga saol yaptım ses var Genişletmek için tıkla... Rica ederim. ardabuddy dedi: aga ben kaldırıldı diye biliyorum ve ekmek almaya para yetmiyo bide oyuna para veremeyiz maalesef ses dosyalarının oyunla aynı boyutta olması garip Aga Audio kısmında 3 klasör var hangisine atacağım Eki Görüntüle 1280955 Genişletmek için tıkla... Sfx kısmına atacaksınız.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 24 Ocak 2022 #12 Fenerbahçelii dedi: Hocam Steam de ucuz bir fiyatta mevcut oradan alırsanız sorun ortadan kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Steam'den kaldırıldı. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Hocam Steam de ucuz bir fiyatta mevcut oradan alırsanız sorun ortadan kalkacaktır. Genişletmek için tıkla... Steam'den kaldırıldı.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2022 #13 Ed1tH dedi: Steam'den kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Ve yerine trigoly eklendi . Artı 0 Eksi