GokdenizGuner Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 83 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #1 Normal hassassiyette bir sıkıntı yok ama aim alırken hassassiyet aşırı kaygan kimseyi vuramıyorum. Bir çözümü var mıdır?
Normal hassassiyette bir sıkıntı yok ama aim alırken hassassiyet aşırı kaygan kimseyi vuramıyorum. Bir çözümü var mıdır?
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 8 Şubat 2021 #2 Bir süre sonra alışırsınız. Artı 0 Eksi
Ghost Of Batman Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Mouse hassasiyetini ayarlayabilirsin. Menüde vardı. Artı 0 Eksi
KS KS GokdenizGuner Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 83 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #4 Ghost Of Batman dedi: Mouse hassasiyetini ayarlayabilirsin. Menüde vardı. Genişletmek için tıkla... Mouse hassasiyeti zaten en dipte. Aim alırken sağa sola dönüş normal yukarı aşağı gidiş aşırı kaygan. Artı 0 Eksi
Ghost Of Batman dedi: Mouse hassasiyetini ayarlayabilirsin. Menüde vardı. Genişletmek için tıkla... Mouse hassasiyeti zaten en dipte. Aim alırken sağa sola dönüş normal yukarı aşağı gidiş aşırı kaygan.
deftunex Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 373 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Şubat 2021 #5 GokdenizGuner dedi: Mouse hassasiyeti zaten en dipte. Aim alırken sağa sola dönüş normal yukarı aşağı gidiş aşırı kaygan. Genişletmek için tıkla... o zaman alışman gerekicek Artı 0 Eksi
GokdenizGuner dedi: Mouse hassasiyeti zaten en dipte. Aim alırken sağa sola dönüş normal yukarı aşağı gidiş aşırı kaygan. Genişletmek için tıkla... o zaman alışman gerekicek
G8341 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2015 Mesajlar 2.442 Çözümler 25 8 Şubat 2021 #6 sensfix.asi kullanmalısın. Artı 1 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 8 Şubat 2021 #7 Onun için bir fix dosyası vardı. G8341 dedi: sensfix.asi kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Tam da bundan bahsediyordum. Artı 0 Eksi
Onun için bir fix dosyası vardı. G8341 dedi: sensfix.asi kullanmalısın. Genişletmek için tıkla... Tam da bundan bahsediyordum.
Emir Kuzkaya Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #8 jax teller fanboyu dedi: Onun için bir fix dosyası vardı. Tam da bundan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Vice City dede işe yarıyor mu? Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Onun için bir fix dosyası vardı. Tam da bundan bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... Vice City dede işe yarıyor mu?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 8 Şubat 2021 #9 Emir Kuzkaya dedi: Vice City dede işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakabilirsin, belki yarar. Artı 0 Eksi
Emir Kuzkaya dedi: Vice City dede işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakabilirsin, belki yarar.
KS KS GokdenizGuner Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 83 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #10 Cleo diye bir şeyin içine sensivity dosyası atarak yapıyorlar ama ben onu kullanınca da oyun çöküyor. Artı 0 Eksi
Cleo diye bir şeyin içine sensivity dosyası atarak yapıyorlar ama ben onu kullanınca da oyun çöküyor.