GokdenizGuner Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 83 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #1 Normal hassassiyette bir sıkıntı yok ama aim alırken hassassiyet aşırı kaygan kimseyi vuramıyorum. Bir çözümü var mıdır?
Normal hassassiyette bir sıkıntı yok ama aim alırken hassassiyet aşırı kaygan kimseyi vuramıyorum. Bir çözümü var mıdır?
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 8 Şubat 2021 #11 GokdenizGuner dedi: Cleo diye bir şeyin içine sensivity dosyası atarak yapıyorlar ama ben onu kullanınca da oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Cleo kurman gerek. Direkt dosya adı oluşturmakla olmuyor. Artı 0 Eksi
GokdenizGuner dedi: Cleo diye bir şeyin içine sensivity dosyası atarak yapıyorlar ama ben onu kullanınca da oyun çöküyor. Genişletmek için tıkla... Cleo kurman gerek. Direkt dosya adı oluşturmakla olmuyor.
KS KS GokdenizGuner Kilopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 83 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #12 jax teller fanboyu dedi: Cleo kurman gerek. Direkt dosya adı oluşturmakla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Setup halinde yok direkt RAR olarak indiriyor. Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu dedi: Cleo kurman gerek. Direkt dosya adı oluşturmakla olmuyor. Genişletmek için tıkla... Setup halinde yok direkt RAR olarak indiriyor.