Tiripıl Ey Decapat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 59 26 Temmuz 2022 #1 Merhaba millet. Oyun Social Club'a bağlanmak zorunda olduğu için ne zaman yüklesem modu hemen onarıp devre dışı bırakıyor. Çevrimdışı çalışmıyor. Cleo denedim falan yine olmadı. Farklı bir çözüm yolu önerirseniz sevinirim, Tofaş sürmek istiyorum.
Merhaba millet. Oyun Social Club'a bağlanmak zorunda olduğu için ne zaman yüklesem modu hemen onarıp devre dışı bırakıyor. Çevrimdışı çalışmıyor. Cleo denedim falan yine olmadı. Farklı bir çözüm yolu önerirseniz sevinirim, Tofaş sürmek istiyorum.
hacı baba Hectopat Katılım 29 Ağustos 2020 Mesajlar 711 Çözümler 13 26 Temmuz 2022 #2 Modu 3. parti yazılımla injekte mi ettin? Modloader falan denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Tiripıl Ey Decapat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 59 26 Temmuz 2022 #3 hacı baba dedi: Modu 3. parti yazılımla injekte mi ettin? Modloader falan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle ki sorunun ne olduğunu anlamak için korsandan da indirdim oyunu. Ve aynı mod çalıştı. Lakin bu benim orjinalde çalışmıyor Rockstar fark ediyor. Artı 0 Eksi
hacı baba dedi: Modu 3. parti yazılımla injekte mi ettin? Modloader falan denedin mi? Genişletmek için tıkla... Şöyle ki sorunun ne olduğunu anlamak için korsandan da indirdim oyunu. Ve aynı mod çalıştı. Lakin bu benim orjinalde çalışmıyor Rockstar fark ediyor.