GTA San Andreas mouse takılıyor

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Oyuna girdiğimde Mouse çalışmıyor, Enter ile tıklıyorum. Bilgisayarımın gereksinimleri fazlaca yetiyor. Fakat 25-30 FPS'lerde. Nostalji olsun diye almıştım. Nasıl düzeltebilirim?

• i5 10400F
  • GTX 1650
  • 16 GB 3200MHz RAM
  • 500GB SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna girdiğimde Mouse çalışmıyor, Enter ile tıklıyorum. Bilgisayarımın gereksinimleri fazlaca yetiyor. Fakat 25-30 FPS'lerde. Nostalji olsun diye almıştım. Nasıl düzeltebilirim?

• i5 10400F
  • GTX 1650
  • 16 GB 3200MHz RAM
  • 500GB SSD
Oyunu tek çekirdekten açmayı deneyin.

Oyuna girdiğimde mouse çalışmıyor, enter ile tıklıyorum. Bilgisayarımın gereksinimleri fazlaca yetiyor. Fakat 25-30 FPS'lerde. Nostalji olsun diye almıştım. Nasıl düzeltebilirim?

• i5 10400F.
  • GTX 1650.
  • 16 GB 3200MHz RAM.
  • 500GB SSD.

Ayarlarda frame limiter var. Onu kapatırsanız FPS artar ama oyundaki buglarda artar. Mesela zıplarken nadiren de olsa ölebiliyorsunuz.
Fare olayınıda oyun içerisindeyken fare hareket ettirerek ESC spamlayın. Bazen çözülüyor bazen çözülmüyor, sonuçta oyun eski, ve Steam'den aldıysanız Steam versiyonu rezalet.
Fare olayını şu şekilde çözebilirsiniz:
Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmında oyuna sağ tıklayın ve benzeşmeler kısmından sadece CPU 0 tiki kalsın diğer tikleri kaldırın.

Oyunun bugu olarak biliyorum sürekli başıma geldiğinde ESC'ye basıp basıp çekiyordum, öyle düzeliyordu.

O şekilde düzeliyor bazen, ama bazen.
Görev yöneticisinden ayrıntılar kısmında oyuna sağ tıklayın ve benzeşmeler kısmından sadece CPU 0 tiki kalsın diğer tikleri kaldırın. Ben bu şekilde yaptığımda oluyordu. Denemelisiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı