GTA San Andreas nasıl güvenli bir şekilde indirilir?

Hocam karanlık yollarda hiçbir yer güvenli değildir ne yazık ki hep bir risk vardır eğer bütçeniz defentive Edition sürümünü almanızı tavsiye ederim.

Peki nasıl alabilirim o dediğiniz sürümü hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan yollarda hiçbir zaman 'güvenli' diye bir şey yoktur. Riski en aza indirmek vardır. Belli başlı siteleri araştırırsanız bulabilirsiniz.

Hocam karanlık yollarda hiçbir yer güvenli değildir ne yazık ki hep bir risk vardır eğer bütçeniz defentive Edition sürümünü almanızı tavsiye ederim.

Zaten bendeki sistemle GTA 4 oynanıyor genelde ama ben daha çok antika GTA serilerini oynamayı seviyorum oyun 2000-2004 yıllarında çıkmış hala paralı cidden normal bir durum değil bence.

Zaten bendeki sistemle GTA 4 oynanıyor genelde ama ben daha çok antika GTA serilerini oynamayı seviyorum oyun 2000-2004 yıllarında çıkmış hala paralı cidden normal bir durum değil bence.
Hocam Definitive Edition GTA'nın yenilenmiş hali zaten. Buyrun izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Definitive Edition GTA'nın yenilenmiş hali zaten. Buyurun izleyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladığım kadarıyla grafikler daha iyi ama ben sadece normal oynamak istiyorum. Bunun en güvenli (en az tehlikeli) bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı