GTA San Andreas nasıl indirilir?

Hocam Rockstar ve Steam'in sitesinde bulamadım Trilogy dışında. Rica etsem link paylaşabilir misiniz?
Orijinal Trilogy paketi altında alabiliyoruz hocam. Yoksa tekli satış sadece mobilde var şu anlık. Ha orijinal Trilogy paketi(2005'de çıkan ve oyunların sade hâlini bulunduran paket) 577TL olduğu için çok fazla kişinin alacağını sanmam:
Ya ben direkt trilogynin eski 3 leme olduğunu bilseydim anlardımda ben Definitive sanmışım onu.
İsim olarak çok aynı olduğu için her GTA San Andreas'ın orijinal versiyonu nereden indirilir konusunda bu durum tartışılıyor. Şu an 577TL'ye orijinal Trilogy de(2005'de çıkan yani) alınabiliyor. Aynı şekilde 1150TL'ye Definitive Edition(2021'de çıkan) Trilogy paketi de alınabiliyor.

GTA Trilogy'nin içinde var ama neredeyse 20 yıllık oyuna o kadar para verilmez zaten çoğu crackli oyun sitesinde GTA SA bulunmakta. Ben geçtiğimiz günlerde indirdim sorun çıkmadı z*munda veya thep*rateb*ys sitesinden Torrent olarak indirebilirsin önerdiğim sitelerde virüs çıkacağını zannetmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı