GTA San Andreas nasıl indirilir?

5Wheel

Hectopat
Daha fazla  
Steam üzerinden almak için çok geç kaldım ve oyunu mecburen crack indireceğiz. Saglamindir ve gibi yerlerden zamanında virüs yedim ve o sitelere hiç bulaşmak istemiyorum. Oyunun Drive linki olan var mı? Oyunu disk ile kurmayı düşünmüyorum.

Merhaba. Bende var ama SilentPatch'de indirmeniz lazım. SilentPatch oyundaki neredeyse tüm hataları düzeltir. Bu sizin için uygunsa birazdan atıcağım.

Steam üzerinden almak için çok geç kaldım ve oyunu mecburen crack indireceğiz. Saglamindir ve gibi yerlerden zamanında virüs yedim ve o sitelere hiç bulaşmak istemiyorum. Oyunun Drive linki olan var mı? Oyunu disk ile kurmayı düşünmüyorum.

Hocam MTA için indiriyorsanız ben inception roleplay kendi sitesinden indirip malwerebytes ve Kaspersky ile taramıştım bir şey çıkmadı.

Merhaba. Bende var ama silentpatch'de indirmeniz lazım. Silentpatch oyundaki neredeyse tüm hataları düzeltir. Bu sizin için uygunsa birazdan atacağım.

Uygundur çok memnun olurum teşekkür ederim.

Hocam MTA için indiriyorsanız ben inception roleplay kendi sitesinden indirip malwerebytes ve Kaspersky ile taramıştım bir şey çıkmadı.

Hayır hayır singleplayer oynayacağım.

Sıkıntı yok hocam ben beklerim.
Ayrıca Drive dosyasını buraya yüklediğimde "Grand Theft Auto San Andreas" dosyasını Program Dosyaları (x86) klasörüne atın. SilentPatch' i kurmak için bu videoyu izleyin. Türkçe yama için buradaki dosyayı indirin.

Ekran Alıntısı.JPG

Sıkıntı yok hocam ben beklerim.
5 Dakika kaldı. Bekleyin atıyorum.

Google Drive: Sign-in

Ayrıca Drive dosyasını buraya yüklediğimde "Grand Theft Auto San Andreas" dosyasını Program Dosyaları (x86) klasörüne atın. SilentPatch' i kurmak için bu videoyu izleyin. Türkçe yama için buradaki dosyayı indirin.

Ekran Alıntısı.JPG

5 Dakika kaldı. Bekleyin atıyorum.

Google Drive: Sign-in
Adım adım size anlatayım.

Ekralıntısı.JPG

Buraya tıkladıktan sonra "İndir seçeneğini seçin.

Daha sonra o dosyayı Program Dosyalrı (x86)'ya atın

Daha sonra SilentPatch ve Türçke yamayı kurup oynayın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı