Eğer 20 yıllık oyuna yüzlerce lira vermek istemiyorsan tek çözüm korsan. Ama çoğu korsanın kalitesi kötü oluyor. Genel olarak sıkıştırmış 500 Mb olanlarda bu oluyor sanırım.
Biraz araştır bulursun. İndirdikten sonra modlamayı unutma.
Eğer 20 yıllık oyuna yüzlerce lira vermek istemiyorsan tek çözüm korsan. Ama çoğu korsanın kalitesi kötü oluyor. Genel olarak sıkıştırmış 500 Mb olanlarda bu oluyor sanırım.
Hocam eski GTA oyunları için eğer eski DVD'leri bulma imkanınız yoksa kesinlikle korsan oynamalısınız çünkü Steam, Remastered veya Remake hangi varyantına bakarsanız bakın cidden berbat (anlıyorum korsanı bende desteklemiyorum ancak burada bir istisna yapmakta isterim çünkü sonraki versiyonlar bariz şekilde sorunlu).
Bendeki San Andreas 4.5 GB yer kaplıyor normalde bu kadar mı olmalı 2009'dan kalma bilgisayarımdan yeni aldığıma yükledim o zamanlar bilgisayarcı yüklemişti.
Bendeki San Andreas 4.5 GB yer kaplıyor normalde bu kadar mı olmalı 2009'dan kalma bilgisayarımdan yeni aldığıma yükledim o zamanlar bilgisayarcı yüklemişti.