GTA San Andreas nereden alınır?

Eğer 20 yıllık oyuna yüzlerce lira vermek istemiyorsan tek çözüm korsan. Ama çoğu korsanın kalitesi kötü oluyor. Genel olarak sıkıştırmış 500 Mb olanlarda bu oluyor sanırım.

Biraz araştır bulursun. İndirdikten sonra modlamayı unutma.

Korsanın kalitesi orijinal Steam versiyonundan daha iyiydi. Modlayınca kalitesi daha da artıyor. 500 MB'lık sürümleri indirmeyin zaten.

Korsanın kalitesi orijinal Steam versiyonundan daha iyiydi. Modlayınca kalitesi daha da artıyor. 500 MB'lık sürümleri indirmeyin zaten.

Çoğu korsan 500 Mb oluyor ve görüntü çamur gibi oluyor. 2-3 GB arası olan normal sürümü bulmak için baya uğraşmıştım.

Hocam eski GTA oyunları için eğer eski DVD'leri bulma imkanınız yoksa kesinlikle korsan oynamalısınız çünkü Steam, Remastered veya Remake hangi varyantına bakarsanız bakın cidden berbat (anlıyorum korsanı bende desteklemiyorum ancak burada bir istisna yapmakta isterim çünkü sonraki versiyonlar bariz şekilde sorunlu).
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende bu aralar üçlemeyi oynamak istiyorum tekrardan fakat virüs bulaşmasından korkuyorum.

Modlayacağım eğer indirebilirsem ama güvenilir dosya bulamıyorum sıkıştırılmış olsun olmasın farketmez

Steam key alabilirsin olmadı dosya paylaşayım.
Güvenilirmi paylaşacağın dosya

Çoğu güvenilir zaten. Malum siteden indirebilirsiniz ama oradaki kalite olarak düşük.
bu videodaki link güvenilirmidir

Bendeki San Andreas 4.5 GB yer kaplıyor normalde bu kadar mı olmalı 2009'dan kalma bilgisayarımdan yeni aldığıma yükledim o zamanlar bilgisayarcı yüklemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…