Portable sürümü olan siteler var direk indirip kurulumsuz oynayabiliyorsunuz. Kurulum yapmadığı için virüs endişesine gerek kalmıyor oyunu çalıştırmadan öncede virüs programında taratıyorum bütün dosyaları, içim öyle rahat etmişti sizde öyle yapabilirsiniz.Oyunun klasik versiyonu herhangi bir platformda yok. Hikayesini anlayarak bitirmek ve MTA oynamak istiyorum. Güvenilir olduğuna emin olduğunuz, virüs vs. olmadan nasıl indirebilirim bu oyunu?
Son sayfada birisi dosyada virüs çıktığını söylemiş. Buna da bakmıştım. @Erenbeys61 siz denemiş miydiniz buradan indirip oynamayı?Piyasadan kalkmış GTA Trilogy Classic linkleri
Biliyorsunuz orijinal oyunlar piyasadan kalktı. Çok konu var. Özellikle GTA 3, GTA VC, GTA SA hakkında. Bundan dolayı oyunun CD sürümlerini paylaşıyorum. Güvenilirdir. Kurulumu ise diskleri RAR'dan çıkarıp "setup.exe" ile kurun. Disklerde ayrıca ses dosyaları var. Onları da atın oyunun ana...www.technopat.net
Anladım hocam. Bu tarz platformlarda olmayan oyunlarda site ismi vermek yasak değil diye biliyorum, yanlış olmasın ama bir site gönderecektim güvenli midir diye.Portable sürümü olan siteler var direk indirip kurulumsuz oynayabiliyorsunuz. Kurulum yapmadığı için virüs endişesine gerek kalmıyor oyunu çalıştırmadan öncede virüs programında taratıyorum bütün dosyaları, içim öyle rahat etmişti sizde öyle yapabilirsiniz.
Bende tam bilmiyorum hocam.Son sayfada birisi dosyada virüs çıktığını söylemiş. Buna da bakmıştım.
Anladım hocam. Bu tarz platformlarda olmayan oyunlarda sitesi ismi vermek yasak değil diye biliyorum, yanlış olmasın ama bir site gönderecektim güvenli midir diye.
Gönül isterdi "GTA San Andreas indir" yazıp ilk çıkan siteden indirmek, ama güvenemiyoruz işteCevap bana da lazım hocam
Bende tam bilmiyorum hocam.
GTA VC ve SAN ikisini indirdim. Kaspersky premium var virüs bulmadı. Yalnız indirirken yavaş indiriyor yasak mı bilmiyorum belki Google Drivedan link atabilirim.Son sayfada birisi dosyada virüs çıktığını söylemiş. Buna da bakmıştım. @Erenbeys61 siz denemiş miydiniz buradan indirip oynamayı?
Anladım hocam. Bu tarz platformlarda olmayan oyunlarda site ismi vermek yasak değil diye biliyorum, yanlış olmasın ama bir site gönderecektim güvenli midir diye.
Sağlam indir den indirebilirsiniz.Oyunun klasik versiyonu herhangi bir platformda yok. Hikayesini anlayarak bitirmek ve MTA oynamak istiyorum. Güvenilir olduğuna emin olduğunuz, virüs vs. olmadan nasıl indirebilirim bu oyunu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.