GTA San Andreas orijinal olarak nereden indirilir?

Aslında korsan yüklemiştim görev yaparken oyundan atmıştı ve çok rahat en yüksek ayarlarda oynuyordum zevk veriyordu.
Korsanda Türkçe dil yaması yaptın mı. Görevin biri buglı çünkü sürekli atıp duruyor. Orjinal eski versiyonu bulman zor en azından malum yollarla edindiğin oyunu kurtarmaya çalış derim.
 
Dijital olarak satın alıp oynamak yalnızca Definitive Edition için mümkündür. Orijinal oyun artık hiçbir mağazada satılmıyor. Zaten Steam sürümü falan sorunlu ve bazı müzikleri kırpılmıştı.

Eğer de değil de normal sürümü istiyorsanız orijinal DVD'sini satan bir yer arayabilirsiniz. Veyahut abandonware haline dönüştüğü için korsanını indirip oynayabilirsiniz. Yapacak bir şey yok yani. PC için korsan sürümü "hoodlum" grubunun crack dosyasını içeren ISO dosyasını bulabilirsiniz. Bu sürümde benim karşılaştığım tek sorun arada bir fare hareketlerinin algılanmaması idi. ESC tuşu ile menüye gir çık yapıldığında arada bir düzelir ve geri gelirdi. Ancak onun da bir çözümü var. Oyunu açık bırakıp Görev Yöneticisi'ni açın. gta_sa.exe sağ tık "benzeşmeyi ayarla" menüsünden sadece bir adet CPU izleği seçildiğinde sorun ortadan kalkıyordu. Benim tavsiyem eskiden kalma ürün anahtarı dahi bulsanız Steam üzerinden almamanız. Çünkü kusurlu ve eksik.

Hocam bir ara Rockstar sitesinde 218 liraya mı ne normal üç oyunu trilogy olarak orijinal haliyle satıyordu onu da kaldırmış paragözler.
 
Hocam piyasada orjinali yok. O malum sürümlerde ses çıkması için dosyalar var onları indirip oyunun klasörüne atman lazım. O malum sürümlere teşvik değildir çünkü piyasada yok.
 
Hocam bir ara Rockstar sitesinde 218 liraya mı ne normal üç oyunu trilogy olarak orijinal haliyle satıyordu. Onu da kaldırmış paragözler.
Rockstar'ın üst şirketi olan Take-two Interactive af edersiniz çok y**şak bir şirket. Açgözlü çakal sürüsü. GTA V'in suyunu sıktılar. Eski oyunların remastered haline uçuk fiyat çektiler. Bir de kendi alt şirketleri veya çıkardıkları oyunlarla ortak sözcük içeren oyunlara telif hakkı davası açtılar. Mesela "It takes two" diye bir oyuna o ismi kullanamazlar diye dava açıldı.

Klasik üçlemeyi satmamaları veya sadece DE paketi içinde vermeleri korsan kullanıma yol açar. Hiç kusura bakmasınlar. Ben de bu dosyayı bir on yıl daha saklarım:
resim_2022-04-20_042610379.png
Üzerinden yıllar geçmesine rağmen şu dosya thepiratebay sitesinde en aktif torrentler listesinden hiç çıkmadı. Şu an dördüncü sırada. Steam sürümünün kötü olması ve şimdi tüm platformlardan kaldırılmış olması bunu daha değerli kıldı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı