Çözüldü GTA San Andreas oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

GauchoAga

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3570/RX 570 4GB/16GB DDR3 RAM/GameBooster GB-G69K Klavye/Gamenote MS1012A Mouse/Rampage Thunder Kulaklık
RAM
Micron 4 GB 1666 MHz ddr3l Ram
Ekran kartı
Intel HD 4400
İşlemci
İ3 4005u
Merhaba, dün GTA San Andreas indirdim ve 5 dakika falan oynadıktan sonra oyundan atıyor. Uyumluluk modunda açtım olmadı, internette araştırınca benzeşmeyi CPU 1'e ayarla diyen kişileri gördüm. Bunu yapayım mı, bilgisayarıma zarar verir mi ve çözüm olur mu?

Çözüm
Cleo ve modloader dosyalarınızds sıkıntı olabilir, Cleo yoksa yükleyip anticrasher modu kurmalısınız. Eğer düzelmiyorsa gtasa.exe'de veya .asi uzantılı dosyalarınızda sıkıntı olabilir.

Eğer başka bir yerden GTA deneyecekseniz rina Roleplay'ın sitesinden yükleyebilirsiniz.

User files dosyalarinizi da temizleseniz iyi olur.
Oyun orijinal mi?
Oyun orijinal değil. Çözümde mesajda belirttiğim gibi yükü CPU1'e bindirince sorun sonlandı. Teşekkürler herkese.
CLEO ve Modloader dosyalarınızds sıkıntı olabilir, CLEO yoksa yükleyip anticrasher modu kurmalısınız. Eğer düzelmiyorsa gtasa.exe'de veya .asi uzantılı dosyalarınızda sıkıntı olabilir.

Eğer başka bir yerden GTA deneyecekseniz Rina Roleplay'ın sitesinden yükleyebilirsiniz.

CLEO ve Modloader dosyalarınızds sıkıntı olabilir, CLEO yoksa yükleyip anticrasher modu kurmalısınız. Eğer düzelmiyorsa gtasa.exe'de veya .asi uzantılı dosyalarınızda sıkıntı olabilir.

Eğer başka bir yerden GTA deneyecekseniz Rina Roleplay'ın sitesinden yükleyebilirsiniz.
User files dosyalarinizi da temizleseniz iyi olur

Cleo ve modloader dosyalarınızds sıkıntı olabilir, Cleo yoksa yükleyip anticrasher modu kurmalısınız. Eğer düzelmiyorsa gtasa.exe'de veya .asi uzantılı dosyalarınızda sıkıntı olabilir.

Eğer başka bir yerden GTA deneyecekseniz rina Roleplay'ın sitesinden yükleyebilirsiniz.

User files dosyalarinizi da temizleseniz iyi olur.
Oyun orijinal mi?
Oyun orijinal değil. Çözümde mesajda belirttiğim gibi yükü CPU1'e bindirince sorun sonlandı. Teşekkürler herkese.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı