GTA San Andreas PC teknik sorunları

İşletim sistemi
Windows 10

tek_goz_olaf1

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba;

Geçmişe nostalji yapmak için Steam'den oyunu aldım ancak oyunda çok fazla sorun var. FPS kilidini açmadan bir çok yerde glitchler karşıma çıkıyor. Kilit kapalıyken bulutlardan geçerken oyunda takılma farenin gecikmeli gelmesi vs yaşıyorum.

Downgrader indirdim ancak onun da yapımcılarının sunucusuna bağlanmıyor ve oyunu videosundaki gibi gerekli modları yükleyerek sorunu çözemiyorum. Ayrı ayrı yüklemeyi denediğimde de kaplamalar yok oldu (CJ havada uçuyordu en son 🤠)

Bunu düzeltmek için bir çözüm yok mu?

Geçmişe nostalji yapmak için Steam'den oyunu aldım ancak oyunda çok fazla sorun var. FPS kilidini açmadan bir çok yerde glitchler karşıma çıkıyor. Kilit kapalıyken bulutlardan geçerken oyunda takılma farenin gecikmeli gelmesi vs yaşıyorum.

Downgrader indirdim ancak onun da yapımcılarının sunucusuna bağlanmıyor ve oyunu videosundaki gibi gerekli modları yükleyerek sorunu çözemiyorum. Ayrı ayrı yüklemeyi denediğimde de kaplamalar yok oldu (CJ havada uçuyordu en son 🤠)

Oyunun korsan versiyonu Steam dekinden daha sorunsuz garip bir şekilde.

Denizin dibine dalman gerekirse FPS sınırlaması varken dalamıyorsun, kapatırsan öyle oluyor.
Oyunun eski olmasından kaynaklı, yeni nesil PC'ler çok yüksek fps verdiği için oluyor galiba.
Ama o kadar takılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
Gerektiği zaman açıp kapatın fps kilidini.

Hocam oyunun korsan sürümünü indirin ve eğer 2 saat geçmemişse oyunu iade edin. Yanlış hatırlamıyorsam korsan sürümün normal çalışma sebebi de korsancı abilerimizin patchli yayınlamalarıydı galliba.

Hocam oyunun korsan sürümünü indirin ve eğer 2 saat geçmemişse oyunu iade edin. Yanlış hatırlamıyorsam korsan sürümün normal çalışma sebebi de korsancı abilerimizin patchli yayınlamalarıydı galliba.
Oyunu iade talebi gönderdim yarım saat olmamıştı bile. Öneriniz için teşekkür ederim nereden indirebilirim bu yamalı sürümü ?

Hocam ya internetten 2 saat yamalar indirip uğraşacaksınız ya da korsan oynayacaksınız ben korsan oynayın derim çünkü oyun Steam'de bozuk bildiğiniz ve Rockstar da hiç düzeltmeyecek gibi duruyor.

Evet temizlenebilir ama o zamana kadar oturum açtığınız onlarca sitedeki şifreleri de alabilir.

Hocam kaç yıldır kullanıyorum. Kabul ediyorum virüs sorunu yaşadım. Biri format ile halloldu diğeri de başarıyla yok edildi. Hiçbir hesabımla ilgili de güvenlik sorunu da yaşamadım.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı