GTA San Andreas Remastered grafikleri nasıl?

Makaleler
5
Yer
UAE
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD /
Meslek
Öğrencilik
Arkadaşlar bende önceden oyun vardı, bi' ara hatırlarsanız güncelleme geldi. Grafikler filan mükemmel oldu. Şimdi indirsem grafikler eskisi gibi mi olur? Yoksa yeni grafikler gibi mi?

Remastered derken hangisi? 2014'te X360 ve mobil, 2015'te de PS3'e çıkan versiyon mu? Yoksa 2021'de çıkan Definitive Edition mu?

Oyunun grafikleri düzelse bile GTA San Andreas'ın remasterdı aşırı baglı ve çok kötü (ör. Ağız hareketleri ile konuşmalar uymuyor, yağmur yerine sperm yağıyor vs.

Enis'in videosundan gördüklerinle konuşuyorsun ama oyun patchlendi, çıkalı 6 ay oldu neredeyse.

Nereden alabilirim?

Tekli halini alamazsın ama 530 TL'ye trilogy paketini alabilirsin. Tabii Xbox'ın var ise oyun Game Pass'te var.

Yanlış bilgi

Grafik işi kişisel bir mesele. Ama ben beğendim aslında. Bu yansımalar ve aydınlatma ile oynamak ayrı bir güzel oldu. Ha tabii grafikler 2021 gibi durmuyor, ama ayrı bir çekiciliği var.

Bug işine gelirsek, ben sadece 2 bug yaşadım. Biri just business görevinde görevin bitmemesiydi ( menüyü aç kapa aç kapa yaparak çözülüyor, ama fixlenmiştir büyük ihtimal, ilk çıktığında yaşamıştım bunu.

Diğeri ise sonlarddan bir görev, ara sahne bittikten sonra oradaki ballalar beni 1 saniye içinde tarıyorlardı. Zar zor geçtim o kısmı.
Steam'den satın alabilirsin.

Bari doğru kaynak verseydin. Bu haber, oyunun Rockstar Launcher'den kaldırıldıktan sonra geri gelmesini belirtmiş. Yani Steam'e çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı