DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RX 5500 XT İşlemci R5 2600 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu modu kurdum da oyun FPS 15 falan. Bunu nasıl 30 veya 60 FPS yapabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu modu kurdum da oyun FPS 15 falan. Bunu nasıl 30 veya 60 FPS yapabilirim?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 26 Kasım 2023 #2 F12'ye falan basınca ayarları açılır ENB'nin, oradan ayarla. Artı 0 Eksi
KS KS DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #3 Shift entermış oda yapıyorum effect kapatma var ona basıyorum FPS yükseliyordo oyun patates oluyor neden kasıyor çözemiyorum. Artı 0 Eksi
Shift entermış oda yapıyorum effect kapatma var ona basıyorum FPS yükseliyordo oyun patates oluyor neden kasıyor çözemiyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 27 Kasım 2023 #4 @DarkFurkan00 diğer seçenekleri kapat. Artı 0 Eksi
KS KS DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #5 Reis bu modunu orta seviyeli düşük seviyeli sekmentleri yok mu? Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 27 Kasım 2023 #6 DarkFurkan00 dedi: Reis bu modunu orta seviyeli düşük seviyeli sekmentleri yok mu? Genişletmek için tıkla... Directx 2.0 veya shader enb redux. Artı 0 Eksi
DarkFurkan00 dedi: Reis bu modunu orta seviyeli düşük seviyeli sekmentleri yok mu? Genişletmek için tıkla... Directx 2.0 veya shader enb redux.
KS KS DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #7 He bu arada diğer sekmentler. Şebnem Ferah dedi: DirectX 2.0 veya shader enb Redux. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim olduda bir sıkıntı yoksa bir soru soracağım şu oyuna Alt Tab çekip geri dönünce kapanıyor niye kapanıyor acaba biliyor musun? Artı 0 Eksi
He bu arada diğer sekmentler. Şebnem Ferah dedi: DirectX 2.0 veya shader enb Redux. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim olduda bir sıkıntı yoksa bir soru soracağım şu oyuna Alt Tab çekip geri dönünce kapanıyor niye kapanıyor acaba biliyor musun?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 27 Kasım 2023 #8 DarkFurkan00 dedi: Alt Tab çekip geri dönünce kapanıyor niye kapanıyor acaba biliyor musun? Genişletmek için tıkla... O oyunun genel sorunlarından, çıkıp tekrar girince çöküyor. Artı 0 Eksi
DarkFurkan00 dedi: Alt Tab çekip geri dönünce kapanıyor niye kapanıyor acaba biliyor musun? Genişletmek için tıkla... O oyunun genel sorunlarından, çıkıp tekrar girince çöküyor.
KS KS DarkFurkan00 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #9 Şebnem Ferah dedi: O oyunun genel sorunlarından, çıkıp tekrar girince çöküyor. Genişletmek için tıkla... Reis bu rlz trainer falan yükledim ama yazılar gözükmüyor ne yapacağım. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: O oyunun genel sorunlarından, çıkıp tekrar girince çöküyor. Genişletmek için tıkla... Reis bu rlz trainer falan yükledim ama yazılar gözükmüyor ne yapacağım.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Gitarist 2 Aralık 2023 #10 DarkFurkan00 dedi: Reis bu rlz trainer falan yükledim ama yazılar gözükmüyor ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Trainer'ın mı yazıları gözükmüyor? Artı 0 Eksi
DarkFurkan00 dedi: Reis bu rlz trainer falan yükledim ama yazılar gözükmüyor ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Trainer'ın mı yazıları gözükmüyor?