Zplyx
Centipat
en düşükNormal gta san andreas optimizasyon kötü ama gta 4 de 80 90 fps almasına şaşırdım bayağı fazla hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
en düşükNormal gta san andreas optimizasyon kötü ama gta 4 de 80 90 fps almasına şaşırdım bayağı fazla hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
1080p mi 720p mien düşük
hayırV-Sync açık mı?
hayır değil birkaç mod kuruyorum ondan fps artıyor optimizasyon modları.Normal ama sende GTA 4 daha düşük olması gerekmiyor mu optimizasyonu kötü çünkü.
Şimdi bende GT 210 var ve GTA 4'te 25 FPS alıyordum (800p) senin kartın benimkinden bu kadar kat daha iyiymiş usebencmark'a göre:
Eki Görüntüle 1205727
Ben GTA San Andreas'ta 60 FPS sabit alıyordum zaten frame limit açık 25, kapalı 60 oluyor maksimum bildiğim kadarıyla.
Not: O oyunda yüksek FPS çok kötü oluyor demedi deme araçlar geri gitmiyor, zıplayınca ölmek gibi birçok hatayla karşılaşırsın bunun sebebi oyunun 30FPS'e göre yapılmış olması.
Yani?Technopat Sosyal Kuralları
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...www.technopat.net
Yani userbenchmarka güvenme.
Yani userbenchmarka güvenme.
Yasaklı siteler/uygulamalar:Yani userbenchmarka güvenme.