tisortea7 Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 185 Çözümler 1 26 Şubat 2023 #1 Rosa Project Evolved'ı kurmayı çok denedim fakat başarılı olamadım. Yardımcı olabilen var mı?
Çözüm Polorchen 26 Şubat 2023 [SA] Essentials (pack de mods que não podem faltar no GTA SA) - MixMods Bu paketi kurun ve [SA] RoSA Project Evolved v1.2 (remaster texturas HD 2022 - PC/Android) - MixMods bu linkten indirdiğiniz RoSA paketini modloader klasörüne kopyalayın.
[SA] Essentials (pack de mods que não podem faltar no GTA SA) - MixMods Bu paketi kurun ve [SA] RoSA Project Evolved v1.2 (remaster texturas HD 2022 - PC/Android) - MixMods bu linkten indirdiğiniz RoSA paketini modloader klasörüne kopyalayın.
M4kemebunny Decapat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #11 Polorchen dedi: Eski sürüm o. Rosa Project Evolved en yenisi. Genişletmek için tıkla... Abo ben onu indirdim 2 saat Sağol söylediğin için en yenisini kuracağım! Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Eski sürüm o. Rosa Project Evolved en yenisi. Genişletmek için tıkla... Abo ben onu indirdim 2 saat Sağol söylediğin için en yenisini kuracağım!