GTA San Andreas Samp kasma sorunu

skyorv

Hectopat
Daha fazla  
GTA San Andreas Samp oynadığımda bazı karelerde kasma sorunu oluşuyor. Eskiden bu sorun oluşmuyordu akıcı bir şekilde oynanıyordu ama şimdi bazı karelerde kasıyor neden olabilir? Sistem özelliklerim:

• İşlemci: İntel Pentium Dual-Core E5400 2.7 Ghz
  • Ram: 2GB
  • Ekran kartı: Nvidia G100 1GB 64 bit
  • Anakart: Foxconn G31MXP
  • Harddisk: 250GB WD 5400 Rpm

Not: Sanırım bu sorun format atmaktan kaynaklanıyor. Her format attığımda pc yavaşlıyor anlayamadım.

G100 giriş seviyesi bir ekran kartı ve soldan ikinci rakamı sıfır. Çok düşük bir kart yani. Yine de eskiden kasmıyordu ama şimdi kasıyorsa bunun nedeni ısınıma ve biriken tozdur. İşlemcinin ve ekran kartının tozlarını temizleyin. Isınma frekansın düşmesine neden oluyor. Isınan bileşenler soğumak için kendini yavaşlatır. Eğer mümkünse termal macunu da değiştirin.

Ek olarak Windows 8.1'e geçin ve o ekran kartının değişmesi şart.

Ekran kartımın tozunu 3 haftada bir alıyorum ve diğer bileşenlerin tozunu'da alıyorum fakat işlemci tozunu almadım macunu'da değiştirmedim.

İşlemcinin üstünde ki soğutucuya tutuyorum ama pek faydası olmuyor sanırım. İşlemciye ulaşmam lazım ekran kartını filan çıkartıp temizliyorum. Dediğim gibi 2 ay önce kasmadan oynuyordum ama şimdi bazı karelerde yavaşlama oluyor mesela ormanlar , araba sıklığı yerlerde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı