Spidermangibiyim
Femtopat
Daha fazla
Selam abilerim, ablalarım. Öncelikle sıfırdan anlatayım geçen gün ChatGPT'ye sordum ve bana oyunumun Linux kaldıracağını ve çok FPS farkı olacağını söyledi. Bende araştırdım ve Linux Mint Xfce yüklemesi yaptım. USB ile her şey tamamdı başta, bir video ile hepsini yaptım ve Linux'u açtım. Sonra sol üstten yüklenmesini tıklayıp yüklemeye başladım, en sonda yeniden başlattı sistemi. Ve sonra olanlar.
1)Sisteme daha giremedim, sürekli GRUB ekranına atıyor, ve bu ekranda klavyem tamamen kullanılamıyor. Süre sayıyor altta, klavyeyle seçim yapamıyorum ve kendi seçip sisteme giriyor.
2)Sisteme giriyor derken giremiyor, önce GRUB ekranına atıyor, sonra Linux Mint logosu veriyor ve siyah ekran gelip YEŞİL-KIRMIZI-MAVİ ekranlar yanıp sönüyor. Asla Sisteme giremiyorum. BIOS açılmıyor. Beni videoları izleyip daha iyi anlayın ve cevap yazın.
SİSTEM: HP PROONE 400 G3 20 One TOUCH-Intel i3 8 GB RAM
Bilgisayar kullanılmıyor yardımınıza ihtiyacım var. Bana bu tuşa bas demeyin, hepsini denedim hepsinde GRUB ekranına atıyor ve sadece ESC'de bu görüntüler geliyor.
Gofile - Cloud Storage Made Simple
Birde ne olsun,oyunu linux desteklemiyor.
1)Sisteme daha giremedim, sürekli GRUB ekranına atıyor, ve bu ekranda klavyem tamamen kullanılamıyor. Süre sayıyor altta, klavyeyle seçim yapamıyorum ve kendi seçip sisteme giriyor.
2)Sisteme giriyor derken giremiyor, önce GRUB ekranına atıyor, sonra Linux Mint logosu veriyor ve siyah ekran gelip YEŞİL-KIRMIZI-MAVİ ekranlar yanıp sönüyor. Asla Sisteme giremiyorum. BIOS açılmıyor. Beni videoları izleyip daha iyi anlayın ve cevap yazın.
SİSTEM: HP PROONE 400 G3 20 One TOUCH-Intel i3 8 GB RAM
Bilgisayar kullanılmıyor yardımınıza ihtiyacım var. Bana bu tuşa bas demeyin, hepsini denedim hepsinde GRUB ekranına atıyor ve sadece ESC'de bu görüntüler geliyor.
ESC BASTIKTAN SONRA GÖRÜNTÜLER
Gofile - Cloud Storage Made Simple
NORMAL BİR TUŞTA GRUB EKRANI GELİYOR DEDİĞİM GİBİ KLAVYE TAM GRUB EKRANINDA ÇALIŞMIYOR. Sanırım en büyük Linux sorunu, sizlerleyim.
Birde ne olsun,oyunu linux desteklemiyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: