Arkadaşlar Steam'den GTA San Andreas aldım ama oyunu bir türlü kayıt edemiyorum. 2 gündür uğraşıyorum ama yapamadım bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi?
Oyunun Steam versiyonu hatalı olduğu için bu sorun yaşanıyor olabilir. Downgrade etmek sorunu çözebilir. Aşağıda ki videoda nasıl yapacağınız anlatılıyor.
Oyunun Steam versiyonu hatalı olduğu için bu sorun yaşanıyor olabilir. Downgrade etmek sorunu çözebilir. Aşağıda ki videoda nasıl yapacağınız anlatılıyor.
Yok Herhangi bir mod yok zaten hiçbir şey yapmadan da denedim yine aynı hatayı alıyorum.Ben anlamadım neden böyle bir hata veriyor Korsan denedim yine bana mısın demiyor.
Peki onu nasıl yapabilirim pek bir bilgim yok.
Bu arada buldum arkadaşlar önce kendi Cdeki belgelerime sonra ise C de kullanıcılar orada kaç tane hesap varsa onları her birine internetten indirdiğim bir Save dosyasını kurdum oldu.
Save dosyası için link istiyorsanız.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.