Hocam GTA San Andreas gerçekten çok sorunlu bir oyun emin olun bu gibi sorunlarla daha çok karşılacaksınız size tek tavsiem optimizasyon ve teknik problemleri düzeltebilecek modlar kurmanız.
Save'i sil olmazsa belgelerden GTA san user Files'ı sil.
O da olmazsa GTA San'ı sil tekrar yükle.
Oyunu silip yüklediğinde save duruyor muydu hala orada?Evet ya oyunu yüklerken bile çok sorunlar karşılaştım.
Yok hocam olmadı başka yöntem var mı?
Silip yüklemeyi denemiştim olmamıştı
Hayır.Oyunu silip yüklediğinde save duruyor muydu hala orada?
Böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyorum...Hayır.
Steam'de kaldırılmadı mı oyun? Neyse size korsan tavsiye etmek istemem ama malum Gta san'ın orjinal sürümü steam sürümü yani çok hatalı bu yüzden korsan denemenizi tavsiye ediyorum zaten satın almışsınız oyunu korsan indirseniz bir şey olmaz bence parasını vermişsin zaten.Steam.
hocam kaldırıldı ama ben çok önceden aldım gerçi ben değilde abim almış banada al oyna dedi benim arkadaşım'da crackli indirdi geçen günlerde bir iki gün oynamış sonra bu hatayı oda almış ben crackli indiriyorum şimdi.Steam'de kaldırılmadı mı oyun? Neyse size korsan tavsiye etmek istemem ama malum Gta san'ın orjinal sürümü steam sürümü yani çok hatalı bu yüzden korsan denemenizi tavsiye ediyorum zaten satın almışsınız oyunu korsan indirseniz bir şey olmaz bence parasını vermişsin zaten.
Tamamdır hocam.hocam kaldırıldı ama ben çok önceden aldım gerçi ben değilde abim almış banada al oyna dedi benim arkadaşım'da crackli indirdi geçen günlerde bir iki gün oynamış sonra bu hatayı oda almış ben crackli indiriyorum şimdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.