Gta San Andreas Steam Destekli "Cesar Vialpando" Görevi Save Dosyası

Lintos

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
25
Yer
Colorado, Colorado Springs
Arkadaşlar bir türlü şu illet görevi geçemedim, çocukken azim edip farkla geçiyordum. İntenretten save indireyim en iyisi dedim indirdim. İndirdim fakat Cesar Vialpando yazmasına rağmen save e bastığım da ilk bölümün sinematiğine atıyordu beni. Bir diğer save i denediğim de ise save e girerken oyundan tamamen atıyordu. Oyundan atmasının sebebide steam versiyonu ile uyumlu olmamasıymış. Elinde bu görevin save dosyası olan varsa steam uyumlu versiyonu için rica etsem atabilir mi? Teşekkürler.

Hocam tahmin ettiğim gibi lowrider arabalarla yapılan görevden bahsediyorsanız, numlocktaki 2-4-6-8 tuşları ile görevi kolayca yapabilirsiniz.

Acelen yoksa sen kendi kayıt dosyanı at, ben görevi geçip sana kayıt dosyanı geri atayım.
Kendi kayıt dosyam da güme gitti save dosyası bulacağım diye. Yeniden görevleri yapsam oraya gelip save dosyasını size atsam olur mu?
İşte oyunun açılmamasını sağlayan save dosyaları onlar uyumsuz. :D

Görüntü ayarlarından Frame Limit'i açarsanız rahat geçiyorsunuz. Oyun biraz kasıyor ama en rahat bu şekilde geçiliyor. Bu şekilde 1 veya 2. denememde geçmiştim.

Arkadaşlar sorunu çözdüm şu sayfa sayesinde;
Bu sayfa sayesinde save dosyasını modifiye edip steam versiyonuna uyarladım ve halloldu, teşekkür ederim herkese.
Not: Konu olarak açtığım için "Çözüldü" olarak işaretliyemiyorum, bir moderatör arkadaş el atar. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı