Çözüldü GTA San Andreas Steam sürümde bisiklet hızlı gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Steam üzerinden GTA San Andreas var benim. Ancak ardı ardına W tuşuna basınca bisiklet hızlı gitmiyor. Ve ilk görevi bu yüzden geçemiyorum, bu kontrol ayarlardan nasıl yapmam gerektiğini bilen var mı?

Son düzenleme:
Çözüm
Çok teşekkürler bakıcam şimdi

1.0 mod düşürme olmuyor. Onu atlayamadım

Yok hocam hiçbir şekilde olmuyor. En azından Steam de olmuyor. Belki alakası yoktur ama orijinal olarak ekstra rockstar da da var benim. Oradan deneyeceğim. Belki Steam üzerinden güncelleme ile engellemiş olabilirler bu durumu

Oldu be! Çözüldü. Buradan yaptım birebir oldu. 60 fps sorunsuz oynuyorum. Eğer yapmak isteyen arkadaşlar varsa steamden bu rehberi bulabilir Steam de GTA sandreas rehber ismi :
GTA San Andreas Fix Rehberi [Türkçe]
Rehberler üzerinden bulabilirler

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2534704204 Burası çözüm
Definitive Edition'da bazı sürüş mekanikleri değişmişti. Muhtemelen W spamlamaktan başka bir yolu var.
Yok orijinali var ben de hocam
GTA:SA Definitive Edition mu?
Yok hocam
Klasik sürüm ise fps oranı 30 üzerine çıkmamalı. Yoksa bu tarz olaylarla karşılaşabilirsin.
Denerim
W yerine başka tuş ata onunla dene?
Atayağım çok teşekkürler

30 fps oyun da oynanmaz hocam,sanırsam silicem 60 fps olsa bir nevi oynanır da
Hocam eski oyunlarda gerçekten o çok hissedilmiyor, kısa sürede alışıyorsun. Ve düzelten mod var ama o bile bence bozuyor oyunu çünkü oyun buna göre tasarlanmış. Bu arada frame limiter açınca galiba 24'e kilitliyor

Ekran kartının denetim masası 3D ayarlarından ayarlaman lazım. 40 falan ile de şansını deneyebilirsin, ama en azından sorunu çözüyor mu onu yazarsan sevinirim.

Silmiştim hocam,yeniden indiriyorum. Merak ettim

Oyunun ayarlarından fps limitini açtım çözüldü 24 FPS çalışıyor. Limiti kaldırınca bisiklette çalışmıyor. Bunun çözümünü bulmam gerek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…