Çözüldü GTA San Andreas Steam sürümde bisiklet hızlı gitmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Bende ilk downgrade yaptığımda rahat 3-4 saat uğraşmıştım zaten her mod yüklediğinde birbirine girdiği için sıfırdan kurmak lazımdı.Videodaki downgrade işlemini yaptın ve başarılı olduysan.Şu videodaki bazı temel modlarıda kurabilirseniz oyununun kusursuza yakın 60fps olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler bakıcam şimdi

Bende ilk downgrade yaptığımda rahat 3-4 saat uğraşmıştım zaten her mod yüklediğinde birbirine girdiği için sıfırdan kurmak lazımdı.Videodaki downgrade işlemini yaptın ve başarılı olduysan.Şu videodaki bazı temel modlarıda kurabilirseniz oyununun kusursuza yakın 60fps olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1.0 mod düşürme olmuyor. Onu atlayamadım

Yok hocam hiçbir şekilde olmuyor. En azından Steam de olmuyor. Belki alakası yoktur ama orijinal olarak ekstra rockstar da da var benim. Oradan deneyeceğim. Belki Steam üzerinden güncelleme ile engellemiş olabilirler bu durumu 😂

Oldu be! Çözüldü. Buradan yaptım birebir oldu. 60 fps sorunsuz oynuyorum. Eğer yapmak isteyen arkadaşlar varsa steamden bu rehberi bulabilir 😄 Steam de GTA sandreas rehber ismi :
GTA San Andreas Fix Rehberi [Türkçe]
Rehberler üzerinden bulabilirler

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2534704204 Burası çözüm
Definitive Edition'da bazı sürüş mekanikleri değişmişti. Muhtemelen W spamlamaktan başka bir yolu var.
Yok orijinali var ben de hocam
GTA:SA Definitive Edition mu?
Yok hocam
Klasik sürüm ise fps oranı 30 üzerine çıkmamalı. Yoksa bu tarz olaylarla karşılaşabilirsin.
Denerim
W yerine başka tuş ata onunla dene?
Atayağım çok teşekkürler

O zaman frame limiteri açıp deneyin bi. Sürücü kursunu da frame limiter açık yapın.
Oyun 30 FPS'yi geçmemeli, 60 kurtarıyor ama daha fazlasında bozulmaya başlıyor.
30 fps oyun da oynanmaz hocam,sanırsam silicem :D 60 fps olsa bir nevi oynanır da

30 fps oyun da oynanmaz hocam,sanırsam silicem :D 60 fps olsa bir nevi oynanır da
Hocam eski oyunlarda gerçekten o çok hissedilmiyor, kısa sürede alışıyorsun. Ve düzelten mod var ama o bile bence bozuyor oyunu çünkü oyun buna göre tasarlanmış. Bu arada frame limiter açınca galiba 24'e kilitliyor 😅😅

Ekran kartının denetim masası 3D ayarlarından ayarlaman lazım. 40 falan ile de şansını deneyebilirsin, ama en azından sorunu çözüyor mu onu yazarsan sevinirim.

Hocam eski oyunlarda gerçekten o çok hissedilmiyor, kısa sürede alışıyorsun. Ve düzelten mod var ama o bile bence bozuyor oyunu çünkü oyun buna göre tasarlanmış. Bu arada frame limiter açınca galiba 24'e kilitliyor 😅😅

Ekran kartının denetim masası 3D ayarlarından ayarlaman lazım. 40 falan ile de şansını deneyebilirsin, ama en azından sorunu çözüyor mu onu yazarsan sevinirim.
Silmiştim hocam,yeniden indiriyorum. Merak ettim
:D

Oyunun ayarlarından fps limitini açtım çözüldü :D 24 FPS çalışıyor. Limiti kaldırınca bisiklette çalışmıyor. Bunun çözümünü bulmam gerek :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı