A Aretiko Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #1 GTA San Andreas oynamak istedim ve bir Gamepad'im var. Kol yani ama tuş atayamıyorum.
ezik bebe Femtopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #2 Aretiko dedi: GTA San Andreas oynamak istedim ve bir Gamepad'im var. Kol yani ama tuş atayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Crack mi? Crackse olmaz, satın almalısın. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021 Artı -4 Eksi
Aretiko dedi: GTA San Andreas oynamak istedim ve bir Gamepad'im var. Kol yani ama tuş atayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Crack mi? Crackse olmaz, satın almalısın.
ArnoldSivastanegezer Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 459 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #3 Aretiko dedi: GTA San Andreas oynamak istedim ve bir Gamepad'im var. Kol yani ama tuş atayamıyorum. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas'ta gamepad kullanmak sıkıntılı. Onu kullanmak için oyuna bir takım modlar kurmanız gerekiyor. İnternette bir kaç video izleyerek sonuca ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aretiko dedi: GTA San Andreas oynamak istedim ve bir Gamepad'im var. Kol yani ama tuş atayamıyorum. Genişletmek için tıkla... GTA San Andreas'ta gamepad kullanmak sıkıntılı. Onu kullanmak için oyuna bir takım modlar kurmanız gerekiyor. İnternette bir kaç video izleyerek sonuca ulaşabilirsiniz.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 15 Kasım 2021 #4 Sanırım PC'de gamepad desteği yok. Anca konsoldan gamepadle oynayabilirsiniz ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mod kurmanız gerekli. Artı 0 Eksi
Sanırım PC'de gamepad desteği yok. Anca konsoldan gamepadle oynayabilirsiniz ya da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi mod kurmanız gerekli.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.602 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 15 Kasım 2021 #5 Ayarlar menüsüne girip "Controls" isimli seçenekten "Klavye+Mouse" yerinden "Joypad" kısmını seçin. Artı 0 Eksi
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 15 Kasım 2021 #6 Glade dedi: Ayarlar menüsüne girip "Controls" isimli seçenekten "Klavye+Mouse" yerinden "Joypad" kısmını seçin. Genişletmek için tıkla... Keşke o kadar kolay olsa. Artı 0 Eksi
Glade dedi: Ayarlar menüsüne girip "Controls" isimli seçenekten "Klavye+Mouse" yerinden "Joypad" kısmını seçin. Genişletmek için tıkla... Keşke o kadar kolay olsa.
KS KS A Aretiko Femtopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #7 ezik bebe dedi: Crack mi? Crackse olmaz, satın almalısın. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Glade dedi: Ayarlar menüsüne girip "controls" isimli seçenekten "klavye+mouse" yerinden "joypad" kısmını seçin. Genişletmek için tıkla... İşte algılamıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
ezik bebe dedi: Crack mi? Crackse olmaz, satın almalısın. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım. Glade dedi: Ayarlar menüsüne girip "controls" isimli seçenekten "klavye+mouse" yerinden "joypad" kısmını seçin. Genişletmek için tıkla... İşte algılamıyor.