XxtilkiloverXx Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #1 Oyunu oynarken silahı alıyorum, yanlara falan normal bakıyor ama yukarı aşağı nişan alırken hızlı sensivity alıyor. Bu da çok rahatsız edici.
Oyunu oynarken silahı alıyorum, yanlara falan normal bakıyor ama yukarı aşağı nişan alırken hızlı sensivity alıyor. Bu da çok rahatsız edici.
BayOcean Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #11 CLEO Library Bu siteden indireceğin dosyanın içinde, bunu oyunun içine at. Bu verdiğim dosyayı da oyuna attığın "cleo" dosyasının içine atacaksın. https://cdn.discordapp.com/attachments/774643151247245366/805034798971617310/SensitivityFix.cs Artı 0 Eksi
CLEO Library Bu siteden indireceğin dosyanın içinde, bunu oyunun içine at. Bu verdiğim dosyayı da oyuna attığın "cleo" dosyasının içine atacaksın. https://cdn.discordapp.com/attachments/774643151247245366/805034798971617310/SensitivityFix.cs
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #12 Konu sahibinin bu konuda paylaştığım modu kurduktan sonra bu problemi yaşadığını belirtmek isterim. Kullanıcılar ona göre önerilerde bulunabilir. GTA SA'da silah nasıl çift elle tutulur? GTA San Andreas'da silahı polisler gibi yani iki eli birden kullanarak nasıl tutulacağını biliyor musunuz? www.technopat.net Ayrıca oyunda sensitivity'i yukarı-aşağı ve sağ-sol şeklinde ayrı ayrı ayarlayamıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Konu sahibinin bu konuda paylaştığım modu kurduktan sonra bu problemi yaşadığını belirtmek isterim. Kullanıcılar ona göre önerilerde bulunabilir. GTA SA'da silah nasıl çift elle tutulur? GTA San Andreas'da silahı polisler gibi yani iki eli birden kullanarak nasıl tutulacağını biliyor musunuz? www.technopat.net Ayrıca oyunda sensitivity'i yukarı-aşağı ve sağ-sol şeklinde ayrı ayrı ayarlayamıyorsunuz.
BayOcean Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 468 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #13 Oyunun Steam versiyonu sorunlu, çoğu kişi korsan kullanıyor ama yine de Steam'den parasını ödeyip edinin. XxtilkiloverXx dedi: Ben korsan indirdim Cleo dosyasını bulamadım yardım eder misin? Zaten kapalı ve benim sorunum o değil. Genişletmek için tıkla... Konuya baktım, arkadaş modu kurduktan sonra bu sorunu yaşamaya başlamış sanırım. Verdiğim eklenti genelde sensivity sorunlarını fixler, yine de düzelmezse mod kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
Oyunun Steam versiyonu sorunlu, çoğu kişi korsan kullanıyor ama yine de Steam'den parasını ödeyip edinin. XxtilkiloverXx dedi: Ben korsan indirdim Cleo dosyasını bulamadım yardım eder misin? Zaten kapalı ve benim sorunum o değil. Genişletmek için tıkla... Konuya baktım, arkadaş modu kurduktan sonra bu sorunu yaşamaya başlamış sanırım. Verdiğim eklenti genelde sensivity sorunlarını fixler, yine de düzelmezse mod kaynaklıdır.