Sürprizbozan GTA San Andreas'da Zero görevleri zorunlu mu?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dehset adam

Hectopat
Daha fazla  
Zero'nun helikopter görevini sabahtan beri deniyorum ve geçemedim o görevi yapmasak olur mu? Woozienin görevini almaya gidince hep aynı göreve atıyor. Nasıl geçeceğim Zero'nun görevini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zero'nun helikopter görevini sabahtan beri deniyorum ve geçemedim o görevi yapmasak olur mu? Woozienin görevini almaya gidince hep aynı göreve atıyor. Nasıl geçeceğim Zero'nun görevini?
Woozie'nin görevi için 30 dakika kadar su altında yüzmeniz gerekiyor. Zeronun helikopter görevinde tankları önden yok edip sonra yolu tamamlayın.

Woozie'nin görevi için 30 dakika kadar su altında yüzmeniz gerekiyor. Zero'nun helikopter görevinde tankları önden yok edip sonra yolu tamamlayın.

Woozienin görevini almaya gidince yüzme görevi falan gelmiyor bana böyle bir tane ara sokakta adamlar geliyordu çatışıyorduk falan o görev geliyor adını unuttum görevinde.

Değil yan görev onlar.

Başka nerede görev alacağım ki woozie hep aynı görevi veriyor.

Zero'nun helikopter görevinde tankları önden yok edip sonra yolu tamamlayın.

O şekildede denedim ama süre yetmiyor helikopter çok zor kontrol ediliyor.

Woozienin görevini almaya gidince yüzme görevi falan gelmiyor bana böyle bir tane ara sokakta adamlar geliyordu çatışıyorduk falan o görev geliyor adını unuttum görevinde.

Başka nerede görev alacağım ki woozie hep aynı görevi veriyor.

O şekildede denedim ama süre yetmiyor helikopter çok zor kontrol ediliyor.
Nasıl? Woozie görevini faillemediğinizden emin misiniz?

Nasıl? Woozie görevini faillemediğinizden emin misiniz?

Faillemediğimden eminim bug olmuş sanırım oyunu sildim yükledim düzeldi 5 dk önce arabayı garaja götürme görevini yaptım birşeydaha sormak istiyorum oyunda suprayı falan modifiye edebildiğimiz garaj kaçıncı görevden sonra açılıyor.

Faillemediğimden eminim bug olmuş sanırım oyunu sildim yükledim düzeldi 5 dk önce arabayı garaja götürme görevini yaptım birşeydaha sormak istiyorum oyunda suprayı falan modifiye edebildiğimiz garaj kaçıncı görevden sonra açılıyor.
San Fierro bitince garajımızın sol çaprazındaki araba dükkanını satın alıp birkaç yan görev yapıyoruz. O yan görevler bitince açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Sanfierroradar.jpg

İşaretlediğim iki yerden birisinde olması gerekiyordu.

San fierro bitince garajımızın sol çaprazındaki araba dükkanını satın alıp birkaç yan görev yapıyoruz. O yan görevler bitince açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Eki Görüntüle 1458291
İşaretlediğim iki yerden birisinde olması gerekiyordu.

Oradaki garaj san fierro bitincemi açılcak anladığım kadarıyla.

Oradaki garaj san fierro bitincemi açılcak anladığım kadarıyla.

Böyle gözüküyor şu an haritada senin işaretlediğin yer.

IMG_20220721_124827.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı