Çözüldü GTA San Andreas'ta "aint nothing but a g thing" başarımı alınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kasım_0

Centipat
Eger yanlış anlamadıysam bu başarımda bize tüm çetelerin bölgelerini ele geçirmemizi istiyor.
Tüm bölgeleri ele geçirdim fakat başarımı kazanamadım, neden olduğunu anlamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başarım da bu acaba neyi yanlış yapıyorum ki İngilizcem çok iyi olmadığı için pek çeviremedim.

Çözüm
Birinden biri eksik olabilir hocam.

"Bu başarıyı elde etmek için oyuncu çete savaşındaki her çete bölgesini devralmalı, tüm mülkleri satın almalı ve bankada en az 1.000.000 dolar olmalıdır."

"Bu başarıyı elde etmek için oyuncu çete savaşındaki her çete bölgesini devralmalı, tüm mülkleri satın almalı ve bankada en az 1.000.000 dolar olmalıdır."

Çözüm

Aynen hocam dediğiniz gibiymiş benim İngilizcem yeterli olmadığı için yanlış çevirmişim.

Teşekkür ederim.

Uğraşmak istemiyorsanız sam ile alabilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın sam dediğiniz nedir acaba?

Aynen hocam dediğiniz gibiymiş benim İngilizcem yeterli olmadığı için yanlış çevirmişim.

Teşekkür ederim.

Hocam kusura bakmayın sam dediğiniz nedir acaba?
Steam Achievment Manager.

Sahip olduğunuz oyunlarda hiçbir şey yapmadan eksik olan başarımları almanızı sağlar. ban riski yok diye biliyorum şahsen tf2'yi %100 leyip tüm başarım itemlerini almama rağmen oynayabiliyorum.

Steam achievment Manager.

Sahip olduğunuz oyunlarda hiçbir şey yapmadan eksik olan başarımları almanızı sağlar. Ban riski yok diye biliyorum şahsen TF2'yi %100 leyip tüm başarım itemlerini almama rağmen oynayabiliyorum.

He yok o zaman kalsın hocam ya öyle yaparsam içime sinmez uğraşıp yapmam lazım şu an GTA'yı 3 günde 60 saat oynadım bitirmeye çalışıyorum inşallah biter tüm başarımlar.

He yok o zaman kalsın hocam ya öyle yaparsam içime sinmez uğraşıp yapmam lazım şu an GTA'yı 3 günde 60 saat oynadım bitirmeye çalışıyorum inşallah biter tüm başarımlar.
şahsen ben hitman absolution'da alınması imkansız olan (kontrat sunucuları kapandığı için kontrat başarımları alınamıyordu.) başarımları almak için kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı