S sefa yalçın Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 GTA san andreasda oyunun renkleri bozuluyor şimdiden teşekkürler. İsteyen olursa ekran fotoğrafını atarım
GTA san andreasda oyunun renkleri bozuluyor şimdiden teşekkürler. İsteyen olursa ekran fotoğrafını atarım
Çözüm Pixel_less 16 Haziran 2025 sefa yalçın dedi: Düz San Andreas Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir.
sefa yalçın dedi: Düz San Andreas Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.586 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 16 Haziran 2025 #2 Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Oyun düz San Andreas mı yoksa Definitive Edition mu? Düz haliyse uyumluluk modunda açmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Oyun düz San Andreas mı yoksa Definitive Edition mu? Düz haliyse uyumluluk modunda açmayı deneyebilirsiniz.
KS KS S sefa yalçın Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Pixel_less dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Oyun düz San Andreas mı yoksa Definitive Edition mu? Düz haliyse uyumluluk modunda açmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düz San Andreas ama steamtoolstan yükledim Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyin. Oyun düz San Andreas mı yoksa Definitive Edition mu? Düz haliyse uyumluluk modunda açmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düz San Andreas ama steamtoolstan yükledim
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.586 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 16 Haziran 2025 #4 sefa yalçın dedi: Düz San Andreas Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir. Artı 0 Eksi Çözüm
sefa yalçın dedi: Düz San Andreas Genişletmek için tıkla... Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir.
KS KS S sefa yalçın Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #5 Pixel_less dedi: Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir. Genişletmek için tıkla... Uyumluluğu hangisinde deneyeceğim? Pixel_less dedi: Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir. Genişletmek için tıkla... Sağ ol oldu, çözdüm sayenizde. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Pixel_less dedi: Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir. Genişletmek için tıkla... Uyumluluğu hangisinde deneyeceğim? Pixel_less dedi: Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin. Oyunu uyumluluk modunda açmak da iyi bir seçenektir. Genişletmek için tıkla... Sağ ol oldu, çözdüm sayenizde.