GTA: The Trilogy - The Definitive Edition ön siparişe açıldı!

  • Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 6B
O sırada zenginler : ....
Zengin bile olsam 530 TL vermem o derece kötü. Sanki GTA VC'ye RT modu eklemişler gibi olmuş. Böyle saçma sapan şeylerle vakit geçirmek yerine GTA 6'nın çıkışını hızlandırsalar keşke.
 
Zengin bile olsam 530 TL vermem o derece kötü. Sanki GTA VC'ye RT modu eklemişler gibi olmuş. Böyle saçma sapan şeylerle vakit geçirmek yerine GTA 6'nın çıkışını hızlandırsalar keşke.
Rockstar'ın canı sıkılmış yapmış. GTA 6 artık 2030 da çıkar artık.
 
Kardeşlerim rokstar size ful değiştirip remake sözü vermedi.size remaster yapacağız dedi .sizler modlar gibi her şeyin sıfırdan yapılmasını yani remakeni istiyorsunuz. ama olmaz nostaji falan kalmaz. o zaman bize versinler nostajiligi silip sıfırdan yapılmış remake. abi adamlar dedi zaten biz Remastered yapıyoruz. her şeyi sıfırdan yapmiyacagiz modlar remake gibi arkadaşlar .sıfırdan yeni yapilmis gibi modlar, ama rokstarin yaptığı, nostajik hava bozulmasin grafikleri dokuları falan düzeltelim canlılık getirelim. modern zamana uyduralim. kontrollerde eskisi gibi olmasın. yeni kontroller getirelim. GTA 5 kontrolleri var. grafikler düzeltilmiş. daha iyi yapmaya çalışmışlar. nostajik hava bozulmamış. roksyar isini güzel yapmış. ön yargılı olmayalım. oyunu oynayınca anlicaksiniz eski oynadığım GTA nostajik GTA modern GTA nostajisi kaçmamış GTA olacak. herkese teşekkür ediyorum. Dediğim gibi remastered herşeyi sıfırdan yapılmak değil üzerine eklemeler yapmak. Örnek,mafia 1 şimdi ne oldu remake oldu. eski mafia 1e bak çok kotu grafikeri var. şimdi remake bak sıfırdan cafcaflı birsekilde kontroller grfikler hepsi sıfırdan yapıldı.remake ile remastered karıştırmayalım.ben kendimce çok güzel olmuş diyorum GTA trigoly remastered.
 
Rockstar hayal kırıklığına uğratarak şaşırttı. GTA hayranları bu tarz grafikli modları zaten daha öncesinde yapmışlardı. İnternette biraz gezinseniz şu grafiklerden daha iyi ENB’ler çıkıyor karşınıza. Bu oyuna bu devirde 500tl verilmez. Optimizasyonu da kötü olucak gibi. GTA 5’in grafikleri bu oyunlardan daha iyiydi nasıl oluyorda sistem gereksinimleri GTA 5’den çok olabiliyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı