GTA The Trilogy: The Definitive Edition sistem gereksinimleri sızdırıldı

  • Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 135
  • Görüntüleme 11B
Ben bundan aşağısını beklemiyordum zaten. Optimizasyon faciası beklemiyorum ama güzel bir optimizasyon da beklemiyorum.
 
Bu teaser, sadece logolar dönüp duruyor.

Arkada GTA 3'ün tema müziği var. Galiba oyunun temelinde GTA 3 duruyor.
Google çeviri:
Bu ayın ilerleyen saatlerinde Rockstar Games için çok özel bir yıl dönümü kutlanıyor: Grand Theft Auto III'ün orijinal çıkışından bu yana 20 yıl. Yaklaşan yıldönümü onuruna, bugün Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition'ın bu yıl içinde mevcut nesil platformlara geleceğini duyurmaktan heyecan duyuyoruz: Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition and More Coming Soon - Rockstar Games

Açık dünya türü için yeni bir yol çizmenin yanı sıra Grand Theft Auto III, serideki iki müteakip - ve eşit derecede efsanevi - girişi olan Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft ile birlikte Grand Theft Auto'yu kültürel bir fenomen olarak kurdu. Araç: San Andreas.

Son yirmi yılda oyunları destekleyen tüm Grand Theft Auto hayranlarına yürekten teşekkür etmek istiyoruz. Bu oyunlara olan sevginiz ve takdiriniz, Grand Theft Auto serisini her yinelemede ileriye taşımaya yardımcı oldu.
 
Ben bundan aşağısını beklemiyordum zaten. Optimizasyon faciası beklemiyorum ama güzel bir optimizasyon da beklemiyorum.
Unreal Engine gibi bir oyun motorunda optimiasyon sorunu olacağını zannetmiyorum fakat ileri derece görüş mesafesi ve ileri seviye ışıklandırma gibi ayarlar varsa muhtemelen ondan ötürü olabilir. Ya da irili ufaklı çok çevre detayı olması lazım. 16 GB bellek olmasından dolayı bu şekilde düşünüyorum. 4K ultra olacağını düşünürsek ki yine en fazla 8GB bellek kullanır mevcut oyunda. Ekran kartı için zaten 4GB istemiş. Çok kafa karıştırıcı bir şey. Çok düşündürtüyor bu gereksinimler.
 

Geri
Yukarı