GTA Trilogy 2022'de PS5'e alınır mı?

DeviantConnor

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' -
Alınır mı? PS Store'de indirimde 265 TL gibi bir fiyatı var bir de 3 oyun beraber geliyor değil mi?

Evet aynı paketteler ama almaya değer olduğunu düşünmüyorum.

Neden yani GTA 4'den önceki oyunları hiç oynamadım GTA San Andreas'ı oynamıştım kuzenlerimde 15 dk falan hoşuma gitmişti hem grafikleri iyileştirilmiş halı.

Oyunu daha önce oynadıysan alma bence. Mobil sürümünü yükleyip oyna daha kaliteli.

Neden yani GTA 4'den önceki oyunları hiç oynamadım GTA San Andreas'ı oynamıştım kuzenlerimde 15 dk falan hoşuma gitmişti hem grafikleri iyileştirilmiş halı.
En son hata dolu idi ama hala ne durumda bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden yani GTA 4'ten önceki oyunları hiç oynamadım GTA San Andreas'ı oynamıştım kuzenlerimde 15 dk falan hoşuma gitmişti hem grafikleri iyileştirilmiş halı.

Evet yenilenmiş ve daha güzel olmuş olması gerekiyor normalde ama bu trilogy versiyonunda Rockstar Games yani GTA serisinin şirketi direkt olarak kendi yapmayıp başka bir şirkete yaptırdığı için 3 oyunda çok buglu ve rezalet halde piyasaya çıktı, haliyle linç de yediler. Şimdi bug vs kalmadı neredeyse ders çıkardılar güncellediler fakat güzel durmuyor hala daha çünkü Remastered yapmak için çok eski oyunların 3üde. Eski versiyonlarını indirip oynamanı tavsiye ediyorum.

Çok sıkıntıları var alınmaz.

Düzeltildi diyorlar.

Evet yenilenmiş ve daha güzel olmuş olması gerekiyor normalde ama bu trilogy versiyonunda Rockstar Games yani GTA serisinin şirketi direkt olarak kendi yapmayıp başka bir şirkete yaptırdığı için 3 oyunda çok buglu ve rezalet halde piyasaya çıktı, haliyle linç de yediler. Şimdi bug vs kalmadı neredeyse ders çıkardılar güncellediler fakat güzel durmuyor hala daha çünkü Remastered yapmak için çok eski oyunların 3üde. Eski versiyonlarını indirip oynamanı tavsiye ediyorum.

Sorun kalmadıysa alıcam oyunları konsoldan oynamayı daha çok seviyorum şu anda o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Düzeltildi diyorlar.

Sorun kalmadıysa alıcam oyunları konsoldan oynamayı daha çok seviyorum şu anda o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.
Evet çoğu bug düzeltildi. Almak istiyorsanız alabilirsiniz güzel grafikleri var(yağmur efekti dışında). Ben sırf nostalji olsun diye orjinalini oynardım ama hiç oynamamışsanız Trilogy mantıklı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı