GTA Trilogy alınır mı?

4D0niSs

Decapat
Makaleler
1
575 TL sizce alınır mı? Çok iyi değil ama San Andreas zamanında bitirmedim Vice City filanda bitirmedim eski diye sarmadı sizce alınır mı? Trilogy.

Bence çok iğrenç remasterlar. Oyunun klasikleri de kaldırıldığı için pek bir alternatif yok. Alternatif ise korsan. Onun da ne alem olduğu belli.

TakeTwo'dan iğrendiğim kadar hiçbir firmadan iğrenmiyorum. Klasikleri kaldırmaları iğrenç bir hamle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hayatında hiç GTA 3, VC, SA oynamayan birisi, Trilogy alıp oynarsa emin olun o oyuna küfür eder, o oyunu sevmez.
Bir şekilde orijinal, ilk, klasik sürümü edinin onu oynayın. Almayın. 🥱👍

Bana teşekkür edersiniz. :) 👌
Orjinali daha iyi bence de fakat orjinal olarak bulmak şuan imkansız gibi bir şey. Korsana yöneltmemek adına öyle dedim. Tabi orjinal vice cityi bulursa onu oynasın.

Herkes aynı yorumu yapıyor. Aynı eleştirileri kopyala yapıştır yapıp duruyorlar.

Aldım 3'ünü de arka arkaya oynadım. Gayet de keyif aldım. Öneririm. Yeni oyun hissi yok o yüzden beklentini büyütmezsen oldukça keyif alarak oynayabilirsin.

Steam'de orijinal oyunlara da bu Trilogy Definitive Edition'a da sahibim. Orijinal oyunlara 15TL bu pakete 575TL bayıldım. Eğer orijinal oyunlara sahip değilsen ve bu 3 oyunu hiç oynayıp bitirmediysen bu versiyonunu oynamanı tavsiye ederim. Oynanış anlamında hâla 2001- 2002- 2004'den kalmalar. Özellikle GTA 3'de Dualsense ile nişan almakta çok zorlandım. Aim assist'de çok yardımcı olmuyor. Araba kullanmaya da biraz zor alıştım. Oyuncak araba gibiler çünkü. Fakat görevler o zamana göre oldukça kolaylaşmış. Özellikle görevde öldüğünde direkt baştan başlayabilmen ve silahlarını kaybetmemen en büyük avantaj.

Ha 575TL'ye değer mi dersen bence hayır. Zamanında orijinal oyunları toplam 15TL'ye alabildiğini düşününce hele daha da kötü oluyor. Fakat dediğim gibi bu paketin de kendince avantajları var. Birde oyunu oynamadan önce modları araştırın. Orijinal oyunlarda olan kendi müziklerini oyuna atıp dinleme özelliğini bile kaldırmışlar. Modlar aracılığı ile bu tarz özellikleri geri getirebiliyorsun. Gerçi ben kendi müziklerini atmayı bulamadım fakat diğer eksiklikleri kapatan bolca mod buldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı