GTA Trilogy alınır mı?

tuncay_1453

Centipat
Daha fazla  
GTA Vice City ve diğer oyunlarını orijinal bir şekilde almak istedim fakat Steam Epic Games gibi yerlerde kaldırılmış bende araştırırken Rockstar'ın böyle bir paketini gördüm sizce alınır mı? Ve alırsam orijinal oyunlar mı gelecek. (Definitive halini istemiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA Vice City ve diğer oyunlarını orijinal bir şekilde almak istedim fakat Steam Epic Games gibi yerlerde kaldırılmış bende araştırırken Rockstar'ın böyle bir paketini gördüm sizce alınır mı? Ve alırsam orijinal oyunlar mı gelecek. (Definitive halini istemiyorum)

Tonla modla uğraşırsın korsan hali orijinalinden daha iyi maalesef.

Evet, alırsanız üçlemenin orijinal hâli gelecek. Soracak olursanız fiyatına değmez, yine de karar sizin tabii.
Oynamayı çok istiyorum özlediğim için özellikle vice city ama gerçekten fiyat olarak çok yüksek sanırım almayacağım teşekkür ederim yanıt verdiğin için.

Korsan indirmeye cesaretim yok bilgisayarımı çöp etmek istemiyorum korsan olduğunda her zaman bir risk oluyor maalesef.

Korsan indirmeye cesaretim yok bilgisayarımı çöp etmek istemiyorum korsan olduğunda her zaman bir risk oluyor maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı