GTA Trilogy alınır mı?

Kovaa151

Decapat
Daha fazla  
Orijinal değil falan demişler hep, anlamadım, alınır mı? Alınmaz mı?

Hayatımda hiç Vice City bile oynamamış biriyim.

Ben de diyorum ki başlarken en ilk oyundan itibaren oynayayım GTA 6'ya kadar.

Şu an Steam kütüphanemde GTA 4 ve 5 var.

Trilogy'yi de alacaktım ama yorumlardan dolayı durdum. Korsan tavsiye etmeyin, orijinal dedikleri Steam'deki değil mi? Rockstar yayınlamış sonuçta?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Vice city artık web üzerinden bile oynanabiliyor. GTA Sanandreas bir çok yerde indirme linki bulunuyor güvenilir olarak. GTA3 de aynı şekil.
Gta 3'ün kaynak kodları bile açıldıydı bi ara. Ancak arkadaşın istediği şeyle alakası yok bu durumun. Şahsen ben remake versiyonunu tercih ederim.

Gta 3'ün kaynak kodları bile açıldıydı bi ara. Ancak arkadaşın istediği şeyle alakası yok bu durumun. Şahsen ben remake versiyonunu tercih ederim.
Ya ben gta nın hasını oynamak. Gta oynadim harbiden demek icin oynamak istiyorum.
Bu yuzden orjinal oyunu almam lazim

İndirimde alınır. Tam fiyatı bir tık pahalı.
Aslinda aldiktan sonra gercekten oynaticaksa bozuk degilse indirim olmadan da alirim

Yüksek ihtimalle o remake versiyonu, ondan dolayı orijinal hali değil diyorlardır.
Yani remake daha iyi degilmi neden sevmiyorlar.

Ya ben gta nın hasını oynamak. Gta oynadim harbiden demek icin oynamak istiyorum.
Bu yuzden orjinal oyunu almam lazim

Aslinda aldiktan sonra gercekten oynaticaksa bozuk degilse indirim olmadan da alirim

Yani remake daha iyi degilmi neden sevmiyorlar.
Hocam bazı buglar var ama bunlar oyunu bitirmene engel değil yani gayet oynanabilir düzeyde olan şeyler. İnsanların sevmemesi de birazcık nostaljiye olan bağlılık aslında kişiden kişiye göre değişiyor ben mesela koleksiyon olsun diye aldım bitirdim tekrardan üçlemeyi.

Alınmaz hocam. Orijinal oyunlardan daha rezalet o sürümler. Bir şekilde ulaşın öyle oynayın. Satmıyorlarsa artık parasını istemiyorlar demektir.

Orijinal değil falan demişler hep, anlamadım, alınır mı? Alınmaz mı?

Hayatımda hiç Vice City bile oynamamış biriyim.

Ben de diyorum ki başlarken en ilk oyundan itibaren oynayayım GTA 6'ya kadar.

Şu an Steam kütüphanemde GTA 4 ve 5 var.

Trilogy'yi de alacaktım ama yorumlardan dolayı durdum. Korsan tavsiye etmeyin, orijinal dedikleri Steam'deki değil mi? Rockstar yayınlamış sonuçta?

Değer. Hiç oynamamışsınız alın gitsin. Oyunlar zaten harika.

Ben 130 saat GTA San Andreas oynadım bir tane bile bugla karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı