GTA Trilogy alınır mı?

Hocam bazı buglar var ama bunlar oyunu bitirmene engel değil yani gayet oynanabilir düzeyde olan şeyler. İnsanların sevmemesi de birazcık nostaljiye olan bağlılık aslında kişiden kişiye göre değişiyor ben mesela koleksiyon olsun diye aldım bitirdim tekrardan üçlemeyi.
Evet bende steam hesabimdan 5 oyunda bir arada dursun diye alicam steamden.
Birde nostaljiyi yokmu ediyorki steam deki oyun?
Bazilari oyun acilmiyor hata veriyor demis ama.
Ben aldigim zmn gta 3 ten başliyicam oynamaya. Başka tavsiyeniz varmidir?
Spoiler fln olmasin ama.

Alınmaz hocam. Orijinal oyunlardan daha rezalet o sürümler. Bir şekilde ulaşın öyle oynayın. Satmıyorlarsa artık parasını istemiyorlar demektir.
Orjianallerdemi rezalet?
Tamam zaten ben yuksek grafikler beklemiyorumki ben gta serüveni anlamlı olsun diye oyniyicam.

Değer. Hiç oynamamışsınız alın gitsin. Oyunlar zaten harika.

Ben 130 saat GTA San Andreas oynadım bir tane bile bugla karşılaşmadım.
Steamden aldiginiz trilogy pakettenmi oynadiniz?
Tamam alcam ya, hayatimda hic oynamadim cocuklugumda oyle heves ederdimki hic oynayamazdim.

Evet bende Steam hesabimdan 5 oyunda bir arada dursun diye alacağım Steam'den.
Bir de nostaljiyi yok mu ediyor ki Steam'deki oyun?
Ben aldigim zaman GTA 3 ten başliyicam oynamaya. Başka tavsiyeniz var midir?
Spoiler falan olmasin ama.

Orjianallerdemi rezalet?
Tamam zaten ben yuksek grafikler beklemiyorum ki ben GTA serüveni anlamlı olsun diye oynayacağım.

Hocam şu an steamdekiler gayet iyi. Paranız varsa alın hiç düşünmeyin. Ben 3 oyunu da oynadım ve hiçbir sorun yaşamadım.

İnsanların genel olarak alma demelerinin sebebi:

Rockstar'ın oyuna pek bir yenilik getirmeyip sadece dümenden grafikleri yenileyip oyunu pahalı bir fiyata satması ve bazı yaşanan buglar.

Evet bende Steam hesabimdan 5 oyunda bir arada dursun diye alacağım Steam'den.
Bir de nostaljiyi yok mu ediyor ki Steam'deki oyun?
Ben aldigim zaman GTA 3 ten başliyicam oynamaya. Başka tavsiyeniz var midir?
Spoiler falan olmasin ama.

Orjianallerdemi rezalet?
Tamam zaten ben yuksek grafikler beklemiyorum ki ben GTA serüveni anlamlı olsun diye oynayacağım.

Steam'den aldiginiz trilogy pakettenmi oynadiniz?
Tamam alacağım ya, hayatimda hiç oynamadim çocuklugumda oyle heves ederdimki hiç oynayamazdim.

Evet Steam'den aldığım paketten oynadım.

Alın gitsin hocam kütüphanede koleksiyon yaparsınız. Tüm GTA oyunlarını oturup baştan sona bitirirsiniz.

Hocam şu an steamdekiler gayet iyi. Paranız varsa alın hiç düşünmeyin. Ben 3 oyunu da oynadım ve hiçbir sorun yaşamadım.

İnsanların genel olarak alma demelerinin sebebi:

Rockstar'ın oyuna pek bir yenilik getirmeyip sadece dümenden grafikleri yenileyip oyunu pahalı bir fiyata satması ve bazı yaşanan buglar.

Evet Steam'den aldığım paketten oynadım.

Alın gitsin hocam kütüphanede koleksiyon yaparsınız. Tüm GTA oyunlarını oturup baştan sona bitirirsiniz.
Ya zaten gunumuzdeki gibi bisey beklemiyorum. Sadece ilk ciktigi zaman nasil ise ayni olsun ben onu istiyorum, bugsuz olsun hata vermesin bu yani.
Daha rdr ler var cyberpunk var o larıda alıcam bu gta serüvenim bittikten sonra.
Birde gta 4 hikayesini övdüler onun icin sabirsizlaniyorum.
Peki gta lar birbiri ile baglantilimi?
Birde en sevdigim yanı kutuphanemde koleksiyonum olacak.

Ya zaten gunumuzdeki gibi bir şey beklemiyorum. Sadece ilk ciktigi zaman nasıl ise ayni olsun ben onu istiyorum, bugsuz olsun hata vermesin bu yani.
Daha RDR'ler var Cyberpunk var oları da alacağım bu GTA serüvenim bittikten sonra.
Bir de GTA 4 hikayesini övdüler onun icin sabirsizlaniyorum.
Peki GTA'lar birbiri ile baglantili mi?
Bir de en sevdigim yanı kutuphanemde koleksiyonum olacak.

İlk çıktığı zamanki ile aynı değil işte hocam, grafikleri yenilenmiş, ekstra buglar eklenmiş.

Orjianallerdemi rezalet?

Orijinaller rezalet değil aslında, ancak günümüz sistemlerinde bazen sıkıntı çıkabiliyor. Steam sürümde özellikle. San Andreas'ı korsan oynamak daha rahattı zamanında. Bu sıkıntıları çözerseniz Trilogy diğer GTA oyunlarından bile daha iyi.

Orijinaller rezalet değil aslında, ancak günümüz sistemlerinde bazen sıkıntı çıkabiliyor. Steam sürümde özellikle. San Andreas'ı korsan oynamak daha rahattı zamanında. Bu sıkıntıları çözerseniz Trilogy diğer GTA oyunlarından bile daha iyi.
Yama yapıcam zaten. Türkçe yama falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı