Panda33 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #21 Radeon RX 5500M dedi: GTA 4'ü PS4'e getirsinler başka bir şey istemem. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Rockstar geleceğe bakmayı seven bir firma eski oyunların yeni hallerinin gelceğini sanmıyorum
Radeon RX 5500M dedi: GTA 4'ü PS4'e getirsinler başka bir şey istemem. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Rockstar geleceğe bakmayı seven bir firma eski oyunların yeni hallerinin gelceğini sanmıyorum
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #22 GTA 4 Mobile'ın çıksın yeter bana.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #23 BenRott dedi: GTA 4 mobile çıksın yeter bana. Genişletmek için tıkla... Günümüz bilgisayarları bile o oyunu çalıştırırken sıkıntı yaşıyor. Hayalden öteye gidemez, en azından kısa vadede. (Kısa vade dediğim şey bir 5-6 yıl) GTA IV, GTA V'den daha çok kasan bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
BenRott dedi: GTA 4 mobile çıksın yeter bana. Genişletmek için tıkla... Günümüz bilgisayarları bile o oyunu çalıştırırken sıkıntı yaşıyor. Hayalden öteye gidemez, en azından kısa vadede. (Kısa vade dediğim şey bir 5-6 yıl) GTA IV, GTA V'den daha çok kasan bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 5 Mart 2021 #24 BenRott dedi: GTA 4 Mobile'ın çıksın yeter bana. Genişletmek için tıkla... O biraz zor. GTA 4 mobil oyunlar için fazla gelişmiş. Şimdinin sistemleri bile oyunu düzgün açamıyor.
BenRott dedi: GTA 4 Mobile'ın çıksın yeter bana. Genişletmek için tıkla... O biraz zor. GTA 4 mobil oyunlar için fazla gelişmiş. Şimdinin sistemleri bile oyunu düzgün açamıyor.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #25 Panda33 dedi: Dediğim gibi Rockstar geleceğe bakmayı seven bir firma eski oyunların yeni hallerinin gelceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o gelecek değil de GTA 5 Online olmasın
Panda33 dedi: Dediğim gibi Rockstar geleceğe bakmayı seven bir firma eski oyunların yeni hallerinin gelceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o gelecek değil de GTA 5 Online olmasın
BenRott Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #26 AJFA dedi: Günümüz bilgisayarları bile o oyunu çalıştırırken sıkıntı yaşıyor. Hayalden öteye gidemez, en azından kısa vadede. GTA IV, GTA V'den daha çok kasan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Adamlar koca RDR2 yapıyor ama GTA 4'un optımısazyonunu yenlemeye gelınce üşeniyor ya.
AJFA dedi: Günümüz bilgisayarları bile o oyunu çalıştırırken sıkıntı yaşıyor. Hayalden öteye gidemez, en azından kısa vadede. GTA IV, GTA V'den daha çok kasan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Adamlar koca RDR2 yapıyor ama GTA 4'un optımısazyonunu yenlemeye gelınce üşeniyor ya.
Panda33 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #27 Radeon RX 5500M dedi: Hocam o gelecek değil de GTA 5 Online olmasın Genişletmek için tıkla... Olabilir Online'a Update getirmekten oyunlara bakamıyorlar zaten. AJFA dedi: Günümüz bilgisayarları bile o oyunu çalıştırırken sıkıntı yaşıyor. Hayalden öteye gidemez, en azından kısa vadede. GTA IV, GTA V'den daha çok kasan bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RTX 3090 65 FPS
Radeon RX 5500M dedi: Hocam o gelecek değil de GTA 5 Online olmasın Genişletmek için tıkla... Olabilir Online'a Update getirmekten oyunlara bakamıyorlar zaten. AJFA dedi: Günümüz bilgisayarları bile o oyunu çalıştırırken sıkıntı yaşıyor. Hayalden öteye gidemez, en azından kısa vadede. GTA IV, GTA V'den daha çok kasan bir oyun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... RTX 3090 65 FPS
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #28 Panda33 dedi: RTX 3090 65 FPS Genişletmek için tıkla... Ve bu oyunu mobile bekleyen kişileri görüyoruz.
Panda33 dedi: RTX 3090 65 FPS Genişletmek için tıkla... Ve bu oyunu mobile bekleyen kişileri görüyoruz.
Panda33 Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #29 AJFA dedi: Ve bu oyunu Mobile bekleyen kişileri görüyoruz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 5 Mart 2021 #30 GTA 4 PlayStation 5 Versiyonu Yanlışlıkla Listelendi Paylaşılan son bilgilere göre, GTA 4 The Complete Edition sürümünün yakında PlayStation 5 için duyurulacağı iddia ediliyor. Bildiğiniz üzere daha önceden www.technopat.net Radeon RX 5500M dedi: GTA 4'ü PS4'e getirsinler başka bir şey istemem. Genişletmek için tıkla...
GTA 4 PlayStation 5 Versiyonu Yanlışlıkla Listelendi Paylaşılan son bilgilere göre, GTA 4 The Complete Edition sürümünün yakında PlayStation 5 için duyurulacağı iddia ediliyor. Bildiğiniz üzere daha önceden www.technopat.net Radeon RX 5500M dedi: GTA 4'ü PS4'e getirsinler başka bir şey istemem. Genişletmek için tıkla...