Bu gerçek mi?İndirime girmemeli, kimse oynamamalı. Maziler mazide kalmalı(ydı). Ne gerek vardı Rockstar!
Eki Görüntüle 1212446
Şaka gibi...İndirime girmemeli, kimse oynamamalı. Maziler mazide kalmalı(ydı). Ne gerek vardı Rockstar!
Eki Görüntüle 1212446
Korsan oyna. Yapacak bir şey yok. Korsana karşıyız da demeyin zengin olabilir siniz herkes değil.Korsan tercihimiz değil. Ne zaman indirime girer tahminen? 530 TL oldukça tuzlu bir fiyat.
İndirime girmemeli, kimse oynamamalı. Maziler mazide kalmalı(ydı). Ne gerek vardı Rockstar!
Eki Görüntüle 1212446
Tavuk dürüm kısmında istemsizce güldüm ve üzüldüm. Şu durumda et dürüm demeyip tavuk dürüm demek...Mekanikler hala 20 yaşında, NPC'ler günümüz için hala berbat durumda. Karakter modellemeleri berbat, Fortnite karakter modellemeleri bile çok çok daha iyi. Rockstar Games'in başyapıt oyunlarına hayranım ama şu oyunlar 50 TL'ye düşse bile gider tavuk dürüm yemeyi tercih ederim.![]()
Tavuk dürüm kısmında istemsizce güldüm ve üzüldüm. Şu durumda et dürüm demeyip tavuk dürüm demek...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.