GTA Trilogy ne zaman indirime girer?

Mekanikler hala 20 yaşında, NPC'ler günümüz için hala berbat durumda. Karakter modellemeleri berbat, Fortnite karakter modellemeleri bile çok çok daha iyi. Rockstar Games'in başyapıt oyunlarına hayranım ama şu oyunlar 50 TL'ye düşse bile gider tavuk dürüm yemeyi tercih ederim. :D

Optimizasyon da leş durumda. Şu anda yalnızca GTA 3'ü oynadım ama 3300X ve 6600 XT ile 60 FPS altına düşebiliyor şehir içinde araç sürerken sebebini çözemedim. Birazdan Vice City'i de deneyeceğim.

Fitness'a para harcamak yerine yeni çiftliğime harcamaya başlıyorum o zaman...
1,85 boy 90 kilo bir bireyim. Günde tüketmem gereken protein miktarı minimum 180 gram. Yani yaklaşık 1 kiloya yakın tavuk göğsü demek. Tavuğun kilosunu 40 TL'den baz alsak 1 ayda sadece tavuğa giden para 1200 TL eder. Bunun pirinç, meyvesi, sebzesi ve zeytin yağı vb diğer besinleride kattığımızda bir öğrenci veya asgari ücretlinin başa çıkabileceği bir spor değil maalesef. :D

Rockstar'ın yayınlamış olduğu üçleme benim için her kapsamda kötü olarak değerlendirilebilecek seviyede.

Vice City ve III oyunlarına çok fazla göz gezdirme şansım olmadı ama San Andreas'tan bahsedecek olursam düzenlenen modeller ve karakterlerin skinleri oldukça komik. Resmen sadece oyuna eski sürümünde de yapabildiğimiz ENB, HD skin, model ve reflection vb. modifikasyonları entegre ederek resmi bir sürüm çıkartmışlar. Zaten hali hazırda oyunun eski sürümü gerek grafik, gerek oynanış açısından, hatta sınırlandırmamak gerekirse her yönden mevcut Trilogy serisinden daha iyi hale getirilebiliyor.

Sözün özü bağımsız modifikasyon geliştiren oyuncular bir Remaster yapıyor olsaydı Rockstar'dan daha başarılı olabilirdi. Çıkış yaptığı fiyatı göz önüne aldığımızda kesinlikle değmeyeceğini düşünüyorum. İndirime girse bile.

Eğer nostalji yaşamak istiyorsanız, benim tavsiyem eski GTA oyunlarından devam ederek hazır veya biraz araştırarak toplayacağınız mod paketleriyle oyunu modlamanız. Emin olun daha iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı