GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Ben oynayış videolarından gördüğüm kadarıyla beğendim. Çok aşırı müdahele edilseydi de oyunun nostajisi, orjinalliği, güzelliği giderdi bence. Zaten amaç remake yapmak değildi. Beğenmediğim tek noktası fiyatı. Dediğim gibi remake değil ufak makyajlı bu yüzden fiyatın değişmemesi ya da çok az artması gerekirdi.

Tommy'nin yüzü tam bir hayal kırıklığı .

Aynen çok iyi bu

Gameplay ara sahneler grafikler falan hiç hoşuma gitmedi gram beğenmedim bir de 530 lira komik.

İyide hiçbir yeni şey yok sadece grafikleri değiştirmişler yeni oyun diye satıyorlar ve açıkçası bu benim hoşuma gitmedi.

Çok aşırı müdahale edilseydi de oyunun nostajisi, orjinalliği, güzelliği giderdi bence. Zaten amaç remake yapmak değildi.

Bu kadar nostalji seviyorsan git orijinal olanı oyna o zaman daha iyi o. Kaç senedir bir GTA yapmıyor Rockstar Games yapa yapa bunumu yapıyor? Ya şu oyunlara sıfırdan adamakıllı bir remake yapacaklar ya da artık bir GTA 6 falan çıkarsınlar artık. Karakterlerin tipi desen berbat oyun oynanışı aynı ENB mod bile şundan daha iyi. Ayrıca orijinalliği gitmiş zaten

Ayrıca cj'in animasyonları silinmiş ve VC,III'de menü sesleri SA'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…