GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Ben bu oyun çıkarken şey diye düşünmüştüm hafif bir grafiklerini cilalarlar bir de oynanışı günümüz koşullarına uyarlarlar ve çıkarırlar diye düşünmüştüm. Şimdi bakıyorum oynanışta bir değişiklik yok, grafikler çok garip duruyor oyunun o eski havasını alıp götürmüş. Merakımdan soruyorum fazla bir değişiklik yapılmayacaksa bu oyunlar neden çıktı ki? Birkaç tayfa da şöyle düşünüyor. Güya oyun remasteredmış da fazla beklentiye girmişiz de falan filan onlar da ayrı bir kafada. Bana ne abi Remastered ise oyun rezalet görünüyor. Yani çok beğendiyseniz alın günümüzde 2004 yılının mekaniklerini barındıran garip grafikli bu oyunları oynayın.

Hocam benim sadece GTA 3 grafik olarak hoşuma gitmedi ama diğerleri iyi. Hocam bir de oyundaki araçlar grafiğe göre uyarlanınca çok kötü durmuş ya. Araçlar dandik duruyor nişangah falan çok kötü yani.

Bugün YouTube'daki oynanış videolarında fark ettim toplamda yarım saat falan izledim çünkü pek fazla değişen bir şey görmedim. Şahsen fizik motorunu GTA 4'de ki gibi yaparlar diye umuyordum ama nafile. Gördüğüm kadarıyla grafik ve checkpoint falan gelmiş oyun tamamen rezalet.

Açık dünyayı geliştirebilirlerdi mesela GTA 3 ve Vice City de kuaför ve mağazalar gelebilirdi. GTA SA da da kuaför de çeşitlilik göremedim boşuna uğraşmışlar bence eski halleri daha iyiydi aynı oyunu farklı grafikte tekrardan bitirmeyi pek istemem. Karakterlerin hareketleri bile aynı tommy delirmiş gibi koşuyor ve halen eski oyunda ki gibi ateş ediyor. Tabanca ile ateş ederken delirmiş gibi kolunu sallıyor hiç beğenmedim. Günün birinde oynamak isterim ama oynamasam da olur yani. Sizin bu konu hakkında ki düşünceleriniz nedir?

Edit: Oyuda ki silah ve araba sesleri bile aynı, hadi radyolar neyse.

Eki Görüntüle 1210967

GTA 3 hoşuma gitti sadece claude adamdır.
Vc karton stil karakterler eskisi gibi hoş durmuyor san ise san DirectX 2.0 gibi olmuş.

Belliydi böyle bir şey olacağı kaç senedir yeni bir GTA'nın çıktığı yok çıkara çıkara bunu çıkardılar. Çıkarsınlar tamam ama bari daha kaliteli bir iş çıksaydı bu ne?
Benim en çok zoruma giden şey bu zaten. Serinin en saygı duyulan , efsane olarak görülen bu oyunlar çok daha iyisini hak ediyordu.

GTA 3 hoşuma gitti sadece claude adamdır.
Vc karton stil karakterler eskisi gibi hoş durmuyor san ise san DirectX 2.0 gibi olmuş.

Benim hiç hoşuma gitmedi. 1- Liberty City'in karanlık havasını bozmuş. 2- Karakterlerin tipleri çok kötü Luigi yumurta gibi olmuş Claude çok garip durmuş tipi. Ayrıca DirectX 2.0 mod bin kat daha iyi ondan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı