GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Steam versiyonundan oynamak isteyenler downgrader programını kullansınlar. Eski müzikleri geri getiriyor ve bir kaç hatayı düzeltiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kim uğraşacak hocam allah aşkına. Denedim daha önce laptopumda saçma saçma hatalar aldım saldım.

Steam versiyonundan oynamak isteyenler downgrader programını kullansınlar. Eski müzikleri geri getiriyor ve birkaç hatayı düzeltiyor.

Onu biliyorum hocam yaptım ama bende nedense o eski güzel versiyonu açınca oyunun parlaklığını ayarlayamıyorum. Oyun sürekli Dark kalıyor. Neden olduğunu da bilmiyorum.

Kim uğraşacak hocam allah aşkına. Denedim daha önce laptopumda saçma saçma hatalar aldım saldım.
Ya neyin hatasını aldın kardeşim? Her şeye önyargılı bakıyorsunuz. Kurdum ben bu yamayı hata falan da almadım aksine oyundaki yaygın hataları düzeltti. Steam’den oynamak isteyip oynayamayacaklara çözüm yolu sunuyorum. Kendin uğraşmak istemiyorsan uğraşma.

GTA 3'ü boş ver. GTA San Andreas'ı bir milim sevebiliriz ama Vice City bana biraz güzel gözüktü oynamadan bilemem.

Oyunu laptoplarda açmaya çalışınca bile 800x600 hatası veriyor güzel kardeşim. Önünüze ne konsa yiyorsunuz hayır nedir bu fanboyluk anlamadım kim ne yapsın communityi, bir oyunun bugları geliştirici tarafından düzeltilmelidir. Daha firma kendi hatasını düzeltmiyor. Para veriyoruz bir de bu oyuna. Çalışanlara eziyet ederek güzel oyunlar çıkaran (Şimdi yok o olay, değişti üst makamlar.) 10 yıldır satışta olup halen bir cila atılmayan oyunlardan bahsediyoruz. Hele bu son yaptıkları da ayrı komedi.

Tiplere bak Yazık olmuş oyuna.

Konuyu nereye çekiyorsun ne fanboyluğu arkadaşım? Laptopta açtım bu yamayı sen kendin düzgün kuramamışsan ben ne yapayım? Rockstar iplemiyor zaten o konuda hemfikiriz de konumuz bu mu? Bilmediğin için söylüyorum paketin içinde SilentPatch var ve bu tüm çözünürlükleri destekleyen bir mod. Bilip bilmeden konuşmayın Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…