GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

GTA Trilogy sizce Türkiye fiyatlandırması ile 529 TL hak ediyor mu?
Grafik karşılaştırması, eski ve yeni görüntüler:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA Vice City oynanış videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTA III oynanış videosu:

GTA San Andreas oynanış videosu:

Ben açıkçası zaten fazla ümitli değildim fakat daha iyi iş çıkaracaklarına inanıyordum. Fazla bir şey yayınlamadılar zaten oradan anlamıştım yoksa ilgi uyandıracak görsellerle bile fragmanı deli gibi beklerdim. Açıkçası daha iyi iş bekliyordum. Tek görsel anlamında ve GTA 5 ekran görselini eklemişler gibi, o eski tadı daha iyiydi bana kalırsa çünkü böyle yapmaktansa Remastered olarak hiç yapmamaları daha iyi olurdu. 529 TL'ye değecek bir ürün yok sonuçta $60 edecek bir fiyat ürün gelmedi bana. Açıkçası çoğu oyuncu için büyük hayal kırıklığı, bana kalırsa GTA Online'dan dolayı pek alaka göstermemişler gibi geliyor. Siz de fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.

Tommy.jpeg
trilogy.jpg
gta san r.jpeg
trilogy.jpg
vc.jpg
gta 3.jpg
gta san.jpg
gta 3 resim.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Olması gerektiği gibi olmuş. Özellikle San Andreas oldukça tatlı görünüyor.

Ya nasıl olması gerektiği gibi hocam Allah aşkına? Grafik haricinde pek bir şey yok o efsane karakterler rezil bir hale gelmiş.

Screenshot_20211112-044717~2.png

CJ ne hale gelmiş. Bu ne?

Bir tane ekip GTA 4'e Vice City'i modlamış. Böyle olmasını isterdim şahsen.

Rockstar: Kim uğraşacak onunla biz daha hafif grafiği yenilenmiş versiyonu satıp parayı kırıyoruz.

Son düzenleme:
Remastered abi bu remake değil diyenler Rockstar fanboyu'dur. Kötü olan şeylere kötü demeyi iyi olan şeylere iyi demeyi bilin. Bu çöp üçlemeye 530 TL olması konusuna zaten girmiyorum. Rockstar nasıl olsa kerizler alıyor deyip Unreal Engine'e oyun kodlarını kopyala yapıştır yapmış piyasaya çıkarmış. Kendi ayağına sıkmak bu olsa gerek be Rockstar seni kaliteli bir firma sanardım...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı