GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Her yerde bu oyunu görmekten sıkılacağım da hiç aklıma gelmezdi, olmamış oyun. Bana göre 2021 yılının sonunda bu mekanikler ve grafikler ile "Remastered" adı altında böyle bir oyun oynanmaz. Nostalji yapmak istesem orijinal versiyonlarını oynarım, buna bu kadar para vermeme ne gerek var.

Üzücü ama bu doğru maalesef.

Oyunun intro videosunu remastered yapmamışlar bu arada

Mafia 1-2yi çok beğenerek oynamıştım çıktığı zamanlarda. GTAyı ise hiç bir zaman sevmedim, hele bunlar iyice dandik olmuş.

Sanki yeni bir Firma'nın oyuncuların ilgisini çekmek için balon gibi şişirip piyasaya gelince de balonun şişip patlaması gibi bir şey oldu yani içi boş. Her şey bir yana gerçekten grafikleri beni cezbetti.

Downgrade modu yapmışlar gibi oyun

Ben bu oyun çıkarken şey diye düşünmüştüm hafif bi grafiklerini cilalarlar bide oynanışı günümüz koşullarına uyarlarlar ve çıkarırlar diye düşünmüştüm. Şimdi bakıyorum oynanışta bir değişiklik yok , grafikler çok garip duruyor oyunun o eski havasını alıp götürmüş. Merakımdan soruyorum fazla bir değişiklik yapılmayacaksa bu oyunlar neden çıktı ki? Bir kaç tayfa da şöyle düşünüyor. Güya oyun Remasteredmış da fazla beklentiye girmişiz de falan filan onlar da ayrı bir kafada. Bana ne abi Remastered ise oyun rezalet görünüyor. Yani çok beğendiyseniz alın günümüzde 2004 yılının mekaniklerini barındıran garip grafikli bu oyunları oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…