GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Hocam benim sadece GTA 3 grafik olarak hoşuma gitmedi ama diğerleri iyi. Hocam bir de oyundaki araçlar grafiğe göre uyarlanınca çok kötü durmuş ya. Araçlar dandik duruyor nişangah falan çok kötü yani.

GTA 3 hoşuma gitti sadece claude adamdır.
Vc karton stil karakterler eskisi gibi hoş durmuyor san ise san DirectX 2.0 gibi olmuş.

Merakımdan soruyorum fazla bir değişiklik yapılmayacaksa bu oyunlar neden çıktı ki?

Belliydi böyle bir şey olacağı kaç senedir yeni bir GTA'nın çıktığı yok çıkara çıkara bunu çıkardılar. Çıkarsınlar tamam ama bari daha kaliteli bir iş çıksaydı bu ne?

Belliydi böyle bir şey olacağı kaç senedir yeni bir GTA'nın çıktığı yok çıkara çıkara bunu çıkardılar. Çıkarsınlar tamam ama bari daha kaliteli bir iş çıksaydı bu ne?
Benim en çok zoruma giden şey bu zaten. Serinin en saygı duyulan , efsane olarak görülen bu oyunlar çok daha iyisini hak ediyordu.

GTA 3 hoşuma gitti sadece claude adamdır.
Vc karton stil karakterler eskisi gibi hoş durmuyor san ise san DirectX 2.0 gibi olmuş.

Benim hiç hoşuma gitmedi. 1- Liberty City'in karanlık havasını bozmuş. 2- Karakterlerin tipleri çok kötü Luigi yumurta gibi olmuş Claude çok garip durmuş tipi. Ayrıca DirectX 2.0 mod bin kat daha iyi ondan.

Gamepass'le anca para veririm. Onun dışında eski oyunların yıllarca hatalarıyla satıldığını düşnüp, şimdiki kaliteyi de göz önünde bulursak para verilmeyecek pakettir.

Benim en çok zoruma giden şey bu zaten. Serinin en saygı duyulan , efsane olarak görülen bu oyunlar çok daha iyisini hak ediyordu.

Evet maalesef bu kötü oldu herkesin beğendiği sevdiği böyle efsane oyunlar böyle rezalet bir şeyi hak etmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…