Hocam gameplay videolarını izlediniz mi? Görüntü hiç fotoğraflardaki gibi değildi GTA3 ve Vice City'de.
İzledim. Görünüşleri hoşuma gitti GTA3'ü fazla izlemedim ama oda güzeldi.
Hocam gameplay videolarını izlediniz mi? Görüntü hiç fotoğraflardaki gibi değildi GTA3 ve Vice City'de.
Vice City ve GTA 3 çöp ama SanAndreas güzele benziyor.Bugün YouTube'daki oynanış videolarında fark ettim toplamda yarım saat falan izledim çünkü pek fazla değişen bir şey görmedim. Şahsen fizik motorunu GTA 4'de ki gibi yaparlar diye umuyordum ama nafile. Gördüğüm kadarıyla grafik ve checkpoint falan gelmiş oyun tamamen rezalet.
Açık dünyayı geliştirebilirlerdi mesela GTA 3 ve Vice City de kuaför ve mağazalar gelebilirdi. GTA SA da da kuaför de çeşitlilik göremedim boşuna uğraşmışlar bence eski halleri da ha iyiydi aynı oyunu farklı grafikte tekrardan bitirmeyi pek istemem. Karakterlerin hareketleri bile aynı tommy delirmiş gibi koşuyor ve halen eski oyunda ki gibi ateş ediyor. Tabanca ile ateş ederken delirmiş gibi kolunu sallıyor hiç beğenmedim. Günün birinde oynamak isterim ama oynamasam da olur yani. Sizin bu konu hakkında ki düşünceleriniz nedir?
Eki Görüntüle 1210967
Vice City ve GTA 3 çöp ama San Andreas güzele benziyor.
İzledim bana kötü gelmedi o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.