GTA Trilogy'yi nasıl buldunuz?

Görsel iyileştirme yapılması bile güzel bir şey. Hepsi çok eski oyunlar zaten. Kusursuz haliyle çıkarsalar bir nostaljisi kalmaz. Ben bu yeni versiyonu oynadığımda, eski versiyondaki her şeyi ararım. Tek bir hatayı düzeltmiş olmaları bile canımı sıkar. İlk haliyle kabul edilmiş oyunlar, hiçbir mekaniğinin iyileştirilmeye ihtiyacı yok.

Yaşınızla alakalı biraz. Çoğunuzun çocukluğu GTA V'e denk geldiği için o kafayı yakalayamazsınız. Grafik dışında hiçbir şeyin değişmemesi zaten kıymetli olan.

Görsel iyileştirme yapılması bile güzel bir şey. Hepsi çok eski oyunlar zaten. Kusursuz haliyle çıkarsalar bir nostaljisi kalmaz. Ben bu yeni versiyonu oynadığımda, eski versiyondaki her şeyi ararım. Tek bir hatayı düzeltmiş olmaları bile canımı sıkar. İlk haliyle kabul edilmiş oyunlar, hiçbir mekaniğinin iyileştirilmeye ihtiyacı yok.
Mekaniklerin iyileştirmeye ihtiyacı yok mu? 😀😀

Yapılan görsel iyileştirme güzel bir görsel iyileştirme değil ve oyun eskisi gibi değil zatem nostalji olsun animasyonlar kalkmış müzikler yok görselleri zaten beğenmeyenlar var işte bu yüzden bu kadar tepki çekti zaten.

Hocam bu kadar nostalji seviyorsanız gidin orijinal olanı oynayın.

Mekaniklerin iyileştirmeye ihtiyacı yok mu? 😀😀

En iyi örneği yüzme yok oyunda 2004 de çıkmış bir oyun için mekanik iyileştirmeye ihtiyaç var zaten sen bu 2004 de çıkmış bir oyunu 2021'e sadece grafik geliştirerek adapte edersen o iş olmaz bakınız abi Mafia 2002 çıkmış oyuna nasıl yaptılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı